Στις 06/08/2011 διεξήχθη η 3η Αθαμάνιος Διαδρομή – Δρόμοι του Βασιλιά Αθάμα. 90 αθλητές και 45 περιπατητές ξεκίνησαν από το Αθαμάνιο και αφού διέσχισαν μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στο δάσος κατέληξαν στο Τετράκωμο. Για 3η συνεχόμενη φορά τη διοργάνωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του πρωταθλητή Ελλάδος στα 5000μ. Τουσέ Κωνσταντίνου, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής της διαδρομής με χρόνο 45min και 6 sec. Ο χρόνος αυτός αποτελεί ρεκόρ διαδρομής.
Παράλληλα με την 3η Αθαμάνιο Διαδρομή πραγματοποιήθηκαν και οι 2οι παιδικοί αγώνες δρόμου στο Τετράκωμο. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη (65 συμμετοχές).
Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές καθώς και τους χορηγούς του αγώνα που συνετέλεσαν τα μέγιστα για την άψογη διεξαγωγή της 3ης Αθαμανίου Διαδρομής. Επίσης, η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί την ιστοσελίδα lepantorunners.gr για την προβολή της διοργάνωσης.
Δείτε τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.
Φωτογραφίες του αγώνα θα διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων: www.dimoskentrikontzoumerkon.gr.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.