Διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή 7/8/2011 το 4οΨάθαθλον, αγώνας διάθλου ( κολύμπι – τρέξιμο ) για μικρούς και μεγάλους αθλητές με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ψαθοπύργου Αχαΐας. Το τρέξιμο ήταν σε άσφαλτο, εκτός από 1000 μ για τους ενήλικες και το κολύμπι στη θάλασσα του χωριού.

Ο αγώνας περιλάμβανε 3 κατηγορίες:

    • Για τους ενήλικες 500μ κολύμπι – 3000μ τρέξιμο.
    • Για εφήβους 13 έως 17 ετών 200μ κολύμπι – 1000μ τρέξιμο
    • Για παιδιά από 8 έως 12 ετών 100μ κολύμπι – 500μ τρέξιμο.


Στον αγώνα των μεγάλων συμμετείχαν 84 άτομα, 26 συμμετείχαν στον αγώνα των εφήβων και 65 στην κατηγορία παίδων-κορασίδων, αριθμός ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες. Νικητής αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Πανταζίδης που κάλυψε τον αγώνα σε 17:47 μαζί με την αλλαγή από κολύμπι σε τρέξιμο. Ο Πανταζίδης ήταν ο πιο γρήγορος στπ κολύμπι καλύπτοντας τα 500μ σε 6:15, περίπου 1 λεπτό μπροστά απο τον 2ο. Στις γυναίκες πρώτευσε η συνήθης ύποπτη του αγώνα, Τσιτσαρά Ιωάννα του ΣΔΥ Πάτρας. Στους εφήβους τερμάτισε 1ος ο Κώστας Παπαδόπουλος με 6:03.

Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν 4 άτομα, οι Κόγγος Χρ., Σίνης Δημ. & Στέφανος και Πασχάλης Γ.

Όλοι ευχαριστήθηκαν τον αγώνα. Μοναδικό μικροπρόβλημα ήταν ο μεγάλος συνωστισμός κόσμου στο κολύμπι που δεν άφηνε επαρκή χώρο στους κολυμβητές να κινηθούν με άνεση. Σε όλους τους δρομείς δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.
Δείτε τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε φωτογραφίες στο site της διοργάνωσης, κάνοντας κλικ εδώ.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.