Διεξήχθη το Σάββατο 13/8 με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 13.700 ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ.
Ο αγώνας διεξήχθη σε μια καταπληκτική διαδρομή μέσα στα αιωνόβια έλατα του Καλλίδρομου.
Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 200 άτομα (142 τερματίσαντες στον δρόμο 13700 μέτρων και 62 παιδιά που έτρεξαν στον γύρο του χωριού 1700 μέτρων).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δρομείς που συμμετείχαν, καθώς και τους συλλόγους των δρομέων όλης της Ελλάδας. Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει επίσης τον Δήμο Μώλου και τον δήμαρχο κ Ευάγγελο Τετριμήδα τόσο για την προσφορά του όσο και για την άψογη συνεργασία, την χορηγό εταιρία DOLE AE και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ Στάθη Πισλή (μπανάνες), τον ΘΑΝΑΣΗ ΜΕΓΑΛΙΟ για το ηχοσύστημα που προσέφερε και τα δυο συγκροτήματα (ΛΑΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με τον συνάδελφο ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Νε ευχαριστήσει τους πολλούς και άψογους κατά γενική ομολογία εθελοντές και φυσικά τον ΑΕΤΟ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ για την ουσιαστική συμμετοχή των μελών του στην διοργάνωση

Για την ιστορία:
Στους άνδρες:
1 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΚΗΣ 0:50:23
2 ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 0:53:20
3 ΜΕΤΟΧΙ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 0:53:52

Στις γυναίκες;
1 ΠΑΣΠΑΤΗ ΔΑΝΑΗ 1:08:03
2 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 1:08:56
3 ΧΑΡΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1:10:50

Στον άγονα 1700 μέρων:
Πρωτοι οι: ΠΙΠΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑ ΙΩΑΝΝΑ

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ

Ευχόμαστε, χρονιά πολλά μια και αύριο είναι μια από τις μεγαλύτερες εορτές της χριστιανοσύνης και υγειά σε όλους τους αθλητές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο.

Σας ευχαριστούμε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.