Διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011 για 12η συνεχόμενη χρονιά η ιστορική υπεραπόσταση του Ευχίδειου Άθλου με διοργανωτή τον  Ελληνικό όμιλο  τριάθλου και αθλημάτων μεγάλης διάρκειας «Ο Ευχίδας» και την υποστήριξη του Δήμου Δελφών. Ογδόντα περίπου (80) Έλληνες και ξένοι δρομείς δοκίμασαν τις αντοχές τους σε μία διαδρομή που η ιστορία και η φύση πάντα έθεταν στα άκρα τα ανθρώπινα όρια.

Η διαδρομή έχει έντονες υψομετρικές διαφορές. Ξεκινώντας από τους Δελφούς, διασχίζει όλη την δυτική Βοιωτία από βορρά προς νότο, περνώντας μέσα από ιστορικά χωριά και τοποθεσίες με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.

 Ο  Δημήτρης Καραχάλιαςγια 2η συνεχή χρονια κατέκτησε την πρώτη θέση δίνοντας μεγάλη μάχη με τον τελικά δεύτερο Μιχάλη Σηφάκη και πρόσθεσε ένα ακομη κύπελλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του. Ο Μιχάλης Σηφάκης ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και απέκτησε μεχρι 15 λεπτά διαφορά. Ο Δ. Καραχάλιας τον εφτασε στο 52Κμ και απο αυτό το σημείο μέχρι το 90Κμ πηγαίναν μαζί πότε ο ένας μπροστά και πότε ο άλλος. Από το σημείο αυτό και μετά ο Δημ. Καραχάλιας αποσπάστηκε για να τερματίσει τελικά σε 10:08:05 με το Μιχ. Σηφάκη να τερματίζει σε 10:18:14. Τρίτος ο Αν. Νικολάου με 10:32:20. Τον αγώνα έτρεξαν άλλοι 2 δρομείς του συλλόγου μας, οι Αθανασόπουλος Δημήτρης και Κόγγος Παναγιώτης αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ

Περισσότερα στο site του αγώνα, http://www.euchidiosathlos.gr

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα 12ος Ευχίδιος Άθλος 107,5Κ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.