Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/01 /2011 στις 11:00 πμ. στο ξενοδοχείο  LEPANTO BEACH η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του LEPANTO παρουσία 40 περίπου μελών και φίλων του συλλόγου μας.

Tο φλουρί το βρήκε ο μικρότερος δρομέας του συλλόγου Γιάννης Μακρής, 10 ετων. Επτά μελη του συλλόγου έκαναν δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια ASICS-NIBUS στο Δημήτρη Καραχάλια, τιμώντας τον με αυτό τον τρόπο για την προσφορά του στο σύλλογο. Ο Δημήτρης Καραχάλιας συγκινήθηκε πολύ από το δώρο  και έδωσε υπόσχεση να πάει όσο γίνεται καλύτερα στον αγωνα των 100Κμ το Φεβρουάριο.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε και ο χορηγός του Συλλόγου μας Περικλής  Θεοφάνης που υποσχεέθηκε ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα μπορέσει να βοηθήσει πάλι.

Την κοπή τίμησε με την παρουσία της η πρωταθλήτρια Ελλάδος ορεινών μεγάλων αποστάσεων Αμαλία Ματθαίου που βρέθηκε στην πόλη μας για να κάνει 2-3 προπονήσεις με το Δημήτρη Καραχάλια.

Δείτε φώτος απο την εκδήλωση

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.