Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε από φίλους αθλητές και επαγγελματίες στην παρουσίαση του ιατρικού μηχανήματος biolifetherapy που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Ναυπάκτου.   Πρόκειται για ένα μηχάνημα που έχει την δυνατότητα πέρα από ένα επαγγελματία φυσιοθεραπευτή και ιατρό να το βάλει ο οποιοδήποτε μέσα στο σπίτι του, αθλητής ή μη.

Κατόπιν εξετάσεως και επικοινωνίας με τον θεράποντα ιατρό του, μπορεί να ενεργήσει προς την αποκατάσταση 74 διαφορετικών παθήσεων και τραυματισμών. Επίσηςένα μηχάνημα με άμεσες βελτιώσεις για πολλές και διαφορετικές καταστάσεις πάνω στην γυναικεία αισθητική.

Την παρουσίαση αυτού του μηχανήματος της τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας, την έκαναν δύο εξαιρετικοί και εξειδικευμένοι επιστήμονες οι: ο ορθοπεδικός ιατρός κ. Ζαχαράτος Σπύρος και η κ. Θεοδωροπούλου Μάρθα καθηγήτρια αισθητικός.

Η εισαγωγική εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων kns Ε.Π.Ε. ευχαριστεί θερμά το σύλλογο ‘’lepantorunners’’ για την παρουσίαση του ιατρικού μηχανήματος. Λεπτομέρειες για την απόκτησή του μπορείτε να βρείτε στην σελίδα knshellas.gr

Τι είναι η Μαγνητοθεραπεία

Δείτε την παρουσίαση της εκδήλωσης

Στο τέλος της παρουσίασης προσφέρθηκε ένας αθλητικός βιο-λειτουργικός καφές της εταιρείας www.aurilecoffee.net/el/

Ο σύλλογος ‘’lepantorunners’’ ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου, για την παροχή της αίθουσας του Πνευματικού κέντρου.

Δείτε φώτος από την εκδήλωση

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του συλλόγου.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.