ΤΟΠΟΣ:  ΠΑΡΑΛΙΑ ΨΑΘΑ-ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ

Σάββατο 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες συναθλητές, όπως είχαμε προαναγγείλει μετά τον αγώνα 100+ χλμ. στον Μαραθώνα, λόγοι ασφαλείας, καλύτερης οργάνωσης και μέτρησης της διαδρομής, μας επέβαλαν την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του αγώνα.

Έτσι για φέτος (2011) ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη διαδρομή Ψάθας-Αλεποχωρίου Μεγάρων σε επίπεδη (μηδενική κλίση) παραθαλάσσια διαδρομή 10 χλμ. με το σύστημα πήγαινε-έλα, δηλαδή 20 χλμ. ο κάθε γύρος επί 5 φορές για τον αγώνα των 100+ χλμ. και για 2,5 φορές για τον αγώνα των 50+ χλμ. Στο τελευταίο δεκάρι και για λόγους εγκυρότητας του αγώνα για την IAU θα προστεθούν 200 μ. και για τους δυο αγώνες.

Θα μετρηθούν τόσο τα 100 χλμ. όσο και τα 100,2 χλμ. αλλά και τα 50 χλμ. και τα 50,2 χλμ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες Ελληνίδες δρομείς καθώς και αθλητής από άλλες χώρες, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον έναν τερματισμό σε Μαραθώνιο την τελευταία 5ετία, κάτω από 5 ώρες.

Όριο τερματισμού για τα 50+ χλμ. ορίζονται οι 6 ώρες και για τα 100+ οι 12.30 ωρες.

Ώρα εκκίνησης από την Παραλία της Ψάθας ορίζονται οι 07.00 και για τους δυο αγώνες (100 και 50 χλμ. αντίστοιχα).

Θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου-ανεφοδιασμού στην Ψάθα ο 1ος, στο 2,5 χλμ. ο 2ος, στο 5ο χλμ. ο 3ος, στο 7,5 χλμ. ο 4ος και στο Αλεποχώρι, δηλ. στο 10ο χλμ. ο 5ος, με νερά, ισοτονικά, γλυκά, αλμυρά, φρούτα, σταφίδες, μέλι, αλάτι, χυμούς,  αναψυκτικά και ό,τι άλλο χρειάζεται ο κάθε δρομέας.

Ο αγώνας θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Κάθε τερματίσας θα λάβει μετάλλιο και ενθύμιο (δίπλωμα) της συμμετοχής του, ενώ στους 6 πρώτους άντρες και στις 3 πρώτες γυναίκες και στους δυο αγώνες θα απονεμηθούν κύπελλα.

Μετά τον αγώνα θα δοθεί πρόχειρο γεύμα. Η μετάβαση από Αθήνα προς Ψάθα θα γίνει δωρεάν με λεωφορείο για τους αθλητές στις 5.00 το πρωί, μπροστά από το ξενοδοχείο Στάνλεϊ, στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο (Αθήνα) και το ίδιο θα γίνει το βράδυ στις 20.00 μετά το τέλος του αγώνα και τις απονομές από την Ψάθα προς Αθήνα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου με αποστολή στο τηλ.-fax 210.5317826 ή στο e-mail του συλλόγου info@apollonrunnersclub.gr

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής κάνοντας κλικ εδώ

Από admin

2 σχόλια στο “7ος Πανελήνιος Αγώνας Δρόμου 100Km”
  1. Επικοινωνήστε με τον Απόλλων Δυτ. Αττικής για περισσότερες πληροφορίες στα στοιχεία της προκήρυξης του Αγώνα. Καλή επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.