Ο Σύλλογος δρομέων Αιτωλικού με την υποστήριξη της τοπικής Κοινότητας Γαλατά καθώς και του συλλόγου Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος, διοργάνωσε την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 τον 2ο Αγώνα Δρόμου Βαράσοβας, ο οποίος περιελάμβανε  αγώνες 12χλμ για μεγάλους και 1.000μ για παιδιά.

Η εκκίνηση και Τερματισμός έγιναν από το λιμάνι του Κρυονερίου στις 19:00 για τα παιδιά και στις 19:30 για τους μεγάλους.

Στον τερματισμό απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές καθώς και διπλώματα.

Στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες της γενικής κατάταξης δόθηκαν κύπελλα, επίσης δόθηκαν κύπελλα στους πρώτους/πρώτες νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές παρασχέθηκαν αναψυκτικά, φρούτα και υπέροχα φαγητά στη ταβέρνα Μπράτσου, προσφορά των καταστημάτων της περιοχής και του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά.

Νικητές Ανδρών-Γυναικών Γενική Κατάταξη

1.Σταματόπουλος Ιωάννης 41′ 47”
2.Ντεντόπουλος Κων/νος   42′ 14”

Νικητές στον αγώνα παίδων

Αγόρια
1.Δρόσος Αδαμάντιος
2.Αποστολόπουλος Βασίλειος
3.Κωνσταντάτος Μίλτος

Κορίτσια
1.Ζαρκαδούλα Ευτυχία
2.Δρόσου Βαρβάρα
3.Κωνσταντάτου Βάλια

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα 2ος Αγώνας Δρόμου Βαράσοβας Αιτωλοακαρνανίας”
  1. ψαχνω να βρω τα αποτελεσματα του αγωνα στην Βαρασοβα 14/8/2016 και δεν τα βρησκω πουθενα , αν τα εχει καποιος ας τα ανεβασει……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.