Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 13 Αυγούστου στην ιστορική Μενδενίτσα Φθιώτιδας ο 10ος Λαϊκός αγώνας δρόμου 13700 μ και ο αντίστοιχος αγώνας για παιδιά και αρχάριους δρομείς 1700μ ο γύρος του χωριού. Συμμετείχαν 130 και πλέον δρομείς στον αγώνα των 13700μ, ενώ στον μικρότερο αγώνα συμμετείχαν 60 νεαροί και νεαρές εκκολαπτόμενοι δρομείς.

Νικητής ήταν ο Σπαθούλας Παναγιώτης με χρόνο53.55 και στην δεύτερη θέση ο Βλάσσης Καραβασίλης  με 54,25  και  τρίτος  ο Γεωργούλιας Αλέξης  με χρόνο 56.15.

Στις γυναίκες  πρώτη ήταν η Γκλέζου Ασημίνα με 1,10,58  δεύτερη ηΤερζή Μαρίνα με 1,12,13 και τρίτη η Βαλαώρα Αργυρώ με 1,12,17 .   Στα παιδιά τώρα  πρώτος ήταν ο Καραγιάννης Απόστολος δεύτερη  η Άννα Μαρία Τσάμπαλη και τρίτος ο Κωνσταντόπουλος Θωμάς .

Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ ευχαριστεί τις γυναίκες του χωριού  για τις 40 πίτες  που προσέφεραν στους αθλητές και τις αθλήτριες,την  πολύτιμη  βοήθεια των  Λέντα Σπύρο και Λέντα Ελένη , Μπαιρακτάρη Χρήστο και στην σύντροφο του Ιωάννα, στον Καραίσκο Θανάση , και Σάμιο Γιάννη ,στον Καλκάνη Ορέστη, σ τους εθελοντές Τσιμακίδη Σταύρο,  Μαρία Μαργαρίτη, Νίκο Μονογυιό,  Βασιλειάδη Ηρακλή ,Δελιάκη Βίκυ Πασπάτη Μιχάλη , Χατζηχαραλάμπους Δέσποινα ,Λεβαντή Ιωάννα , τον διευθύνοντα σύμβουλο της DOLE AE Στάθη Πισλή για την χορηγία στις μπανάνες , καθώς επίσης και το σύνολο των συμμετεχόντων για την άψογη συνεργασία και στους  4 επαγγελματίες και προσωπικό  του χωριού για την φιλοξενία και την υποστήριξη των αθλητών καθώς επίσης και στον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Μενδενίτσας Κο Γιώργο Αντιρριώτη

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.