Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των 100 χλμ. που διεξαχθεί στην Ντόχα του Κατάρ θα λάβει μέρος ο κορυφαίος Κρητικός αθλητής της Κρήτης , του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Παντελής Καμπαξής  εκπροσωπώντας την Κρήτη και την Ελλάδα (είναι ο μοναδικός αθλητής που μετέχει από την χώρα μας )

 ο Αθλητής θα αναχωρήσει την Τετάρτη 19/11 και την Παρασκευή ρίχνεται στον αγώνα με την Ελίτ του παγκόσμιων πρωταθλητών από όλο τον κόσμο, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα ώστε να τιμήσει για μιαν ακόμη φορά την χώρα μας και την Κρήτη

 Από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης μεταφέρουμε τις ευχές της διοίκησης των αθλητών και των μελών μας και ευχόμαστε καλό αγώνα,καλό τερματισμό και να μας κάνει ξανά να νιώθουμε υπερήφανοι που έχουμε στις τάξεις μας τον κορυφαίο Έλληνα Υπερμαραθωνοδρόμο.

 Παντελής Καμπαξής 1

Παρακάτω στοιχεία από το επίσημο sait της διοργάνωσης

        IAU 100K Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, Κατάρ. 21 Νοεμ 2014 – λίστα αθλητές.

 Είμαστε τώρα δημοσιεύοντας την τρέχουσα λίστα των αθλητών και τη διαχείριση της ομάδας που συμμετέχουν στις IAU Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100K, όπως προτείνεται από τις ομοσπονδίες μέλη της Μονάδας Εσωτερικής Επιθεώρησης.

Ο πλήρης κατάλογος δημοσιεύεται εδώ και αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρεκόρ 39 χώρες αποστολής αθλητές στο Κατάρ για το τι θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα κούρσα. Υπάρχουν μόνο κάτω από 200 αθλητές αρχίζουν τα IAU Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100K με περαιτέρω αθλητές στο Παγκόσμιο Masters και του ΣΣΚ εκδηλώσεις, καθώς και. . Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους στην Ντόχα πολύ σύντομα και το LOC θα σας καλωσορίσουμε στο στυλ.

Hilary Walker

IAU Γενικός Γραμματέα

Masters 100 χιλιόμετρα Πρωτάθλημα

Οι 27 IAU Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100 χιλιομέτρων πραγματοποιείται στις 21 Νοεμβρίου 2014, Ντόχα, Κατάρ.

Ο αγώνας διαμορφώνεται πολύ καλά και η προετοιμασία είναι στο ρυθμό για την εκδήλωση. Αυτός ο αγώνας θα φιλοξενήσει επίσης τους πλοιάρχους 100 χιλιόμετρα Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές μπορούν να εισέλθουν αυτό το γεγονός, εφόσον πληρούν τα κριτήρια που καθορίζονται από την WMA.Κανονισμοί και εγγραφής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του LOC: MASTERS

Ο χώρος είναι περιορισμένος και η προθεσμία για να τεθεί είναι η 1η Νοεμβρίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την καταχώριση, παρακαλούμε επικοινωνήστε WMA’s Τεχνικό Επιτετραμμένο Brian Keaveney .

Nadeem Χαν

Διευθυντής Επικοινωνίας

nadeem.khan@iau-ultramarathon.org

ΟΙ 27 IAU 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η IAU έχει απονεμηθεί Aspire Zone φιλοξενία και την οργάνωση, για πρώτη φορά στο Κατάρ, η 27η Διεθνής Αστρονομική Ένωση 100 χιλιόμετρα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τις 21 Νοεμβρίου 2014.

Οι IAU100 χλμ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχουν πραγματοποιηθεί σε ετήσια βάση από το 1987 σε διάφορες χώρες.

Η 27η αποτελείται από πέντε χιλιόμετρα βρόχο κυκλώματος που περιλαμβάνει άσφαλτο, πλακάκια και ασφαλτοστρωμένο δρόμο μέσα Aspire Zone περίβολο.

Οι IAU Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100 χιλιομέτρων διαθέτει επίσης τα 100 χιλιόμετρα MASTERS Παγκόσμια Πρωταθλήματα καθώς και η εναρκτήρια 100 χιλιόμετρα πρωταθλήματα ΣΣΚ.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, παρακαλούμε κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο

Η εγγραφή είναι ανοιχτή τώρα στο http://www.stuweb.co.uk/race/Pz

Περισσότερες λεπτομέρειες για να ακολουθήσουν σύντομα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.