Ναύπακτος 2 Νοεμβρίου 2014

Την Κυριακή  2-11-2014 και ώρα 11:00 π.μ. στην Συνεδριακή Αίθουσα του ξενοδοχείου ‘’Nafs’’ συγκαλέστηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, κατόπιν αιτήματος του Αντιδημάρχου Ναυπάκτου σχετικά με τις Αθλητικές συνδιοργανώσεις του νέου έτους 2015.

ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός αθλητικών δραστηριοτήτων ή διοργάνωση αγώνων με την υποστήριξη του Δ. Ναυπακτίας για το νέο έτος 2015.

Παρευρέθηκε το 1/3 ταμειακώς εντάξει των μελών:

  1. Καραχάλιας Δημήτριος
  2. Πασχάλης Γεώργιος
  3. Καμπάς Πέτρος
  4. Τσιόλη Θεοδώρα
  5. Γεωργικόπουλος Παναγιώτης
  6. Αθανασόπουλος Δημήτριος
  7. Ορφανουδάκης Χάρης
  8. Λαγουδάκης Κων/νος
  9. Μαστραπάς Κων/νος
  10. Τούφας Στέφανος
  11. Δημητρόπουλος Μιχάλης
  12. Τούντας Θωμάς
  13. Καραγεώργος Γιάννης
  14. Δεστούνης Ευάγγελος
  15. Λελούδας Χάρης
  16. Μπέσσας Κων/νος (Φ.Ο.Α.)

Επιλέγει τριμελές προεδρείο για να συντονίσει την Γ. Συνέλευση:

Πρόεδρος:     Ορφανουδάκης Χάρης

Γραμματέας:   Καμπάς Πέτρος

Μέλος:             Τσιόλη Θεοδώρα

Και η συνεδρίαση ξεκίνησε.

Ακούστηκαν όλες οι απόψεις και σε πολλά σημεία η ένταση έφτασε στα ύψη. Υπήρξανε πολλά παράπονα των παρευρισκομένων, για το ελλιπές ενδιαφέρον των υπόλοιπων μελών του συλλόγου στο θέμα του εθελοντισμού κατά την διάρκεια των διοργανώσεων.

Ανέκυψε θέμα πρόωρων εκλογών μήπως και το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο δεν είναι και τόσο αρεστό στο υπόλοιπο σώμα, προς Απάντηση του ελλιπούς ενδιαφέροντος, σχετικά με την δράση του συλλόγου.

 Πάρθηκαν σχεδόν ομόφωνα οι κάτωθι αποφάσεις:  

  1. Αναβάθμιση του παλαιού δρομικού αγώνα των 10 χλμ σε Ημιμαραθώνιο, μαζί με κάποιον μικρότερο 8 – 10 χλμ όπως και έναν αγώνα για τα παιδιά. Η περίοδος διεξαγωγής του αγώνα λογίζεται στην παλαιά ημερομηνία, την πλησιέστερη Κυριακή στις 18 Απριλίου καθότι είναι και ημερομηνία απελευθέρωσης της πόλης μας (18 Απριλίου 1829).
  2. Διατήρηση, ίσως και με κάποια αναβάθμιση του ορεινού δρομικού αγώνα του Αγραπιδοκάμπου Αντιρρίου ‘’Αριστοτέλειο μονοπάτι’’ στην υπάρχουσα δρομολογημένη ημερομηνία, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.
  3. Άμεση δρομολόγηση ημερομηνίας και διεξαγωγής του αναβληθέντα Ποδηλατικού αγώνα ‘’mbike evinos’’ από τις 21 Σεπτεμβρίου 2014.
  4. Δρομολόγηση των διαδικασιών για τις Έκτακτες Αρχαιρεσίες κατά τον πρώτο μήνα του νέου έτους (Ιανουάριος) 2015 για την εκλογή νέου Δ.Σ. όπως και για νέα Εξελεγκτική Επιτροπή. Θα υπάρξει ανακοίνωση στο site του συλλόγου προσεχώς για την ημερομηνία υποβολής των ετήσεων.  
  5. Η συνδιοργάνωση ή Μη με την Ε.Ο.Δ. σχετικά με τον ορεινό αγώνα στο όρος του Ερυμάνθου, άν και δεν υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον των μελών λόγω της αποστάσεως αλλά και του ότι είναι μια διοργάνωση εκτός Νομού, μετατέθηκε η συζήτηση στις αρχές του νέου έτους με την νέα Διοίκηση του συλλόγου.

Εντός των ημερών θα υπάρξει νέα συνάντηση του Δ.Σ. για την δρομολόγηση των ενεργειών του αναβληθέντα ποδηλατικού αγώνα όπως και για την σύσταση του επίσημου έντυπου προς την νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ναυπακτίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου

Καραχάλιας Δημήτριος

Ο πρόεδρος της συνελεύσεως                           Ο γραμματέας της συνελεύσεως

Ορφανουδάκης Χάρης                                         Κάμπας Πέτρος

Από admin

Μια σκέψη στο “Πρακτικό Έκτακτης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ του συλλόγου ‘LepantoRunners’’”
  1. Θεωρω οτι μονο ενας ενωμενος συλλογος θα μπορεσει να πραγματοποιησει εστω και μια επιτυχημενη διοργανωση ,ενας συλλογος με διχονοια και γκρινια ουτε μια…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.