Ολοκληρώθηκε και για το 2014, το Πρωτάθλημα Νέων Αθλητών της Salomon, μετά από 15 αγώνες σε ολόκληρη τη χώρα. Ο τελευταίος αγώνας έγινε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στην Πάρνηθα με το Alpamayopro Trail Race. Η απαιτητική διαδρομή των 25 χλμ με 1.500 μέτρα θετικής υψομετρικής όπου κυρίαρχο στοιχείο είναι η πέτρα, απαιτεί την απόλυτη συγκέντρωση όσων θέλουν να κινηθούν στο όριο τους, ενώ δοκίμασε τις αντοχές όλων!

 Για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα κέρδισε μία γυναίκα! Η 21 ετών Γλυκερία Τζιατζιά με χρόνο 3:12:26 κέρδισε την πρώτη θέση και είμαστε σίγουροι πως θα την ακούμε πολύ συχνότερα στο κοντινό μέλλον. Δεύτερη θέση ο 20χρονος Κωνσταντίνος Βερόγκος με χρόνο 3:36:48 και τρίτος ο 19χρονος Μανώλης Ανδρουλάκης  με χρόνο 3:49:28.

 Με την ολοκλήρωση των αγώνων, πρώτος νικητής για φέτος αναδείχτηκε ο Λευτέρης Ανδρονικίδης με τέσσερεις πρώτες θέσεις, δεύτερος ο Χρήστος Παπαδογεωργος του συλλόγου μας με τρεις πρώτες και μία δεύτερη θέση και στην τρίτη θέση ο Μανώλης Ανδρουλάκης με μία πρώτη και τρεις δεύτερες θέσεις.

Οι τρεις πρώτοι κερδίζουν από μία αγωνιστική εμφάνιση της Salomon και θα ειδοποιηθούν για την παραλαβή της.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους διοργανωτές αγώνων που στηρίζουν την προσπάθεια και μας βοηθάνε στην εξέλιξη του Πρωταθλήματος καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους.

Η Salomon θα συνεχίσει την προσπάθεια να δίνονται κίνητρα σε νέα παιδιά, να ασχοληθούν και να αγαπήσουν το ορεινό τρέξιμο, ενώ πάντα θα εξελίσσει καινοτόμα προϊόντα, με μοναδικό στόχο την ταχύτερη και ασφαλέστερη κίνηση στο ορεινό περιβάλλον.

Καλή αγωνιστική συνέχεια σε όλους.

Δείτε την τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος

 

Από admin

2 σχόλια στο “2ος ο Χρήστος Παπαδογιώργος στο Πρωτάθλημα Νέων Αθλητών της Salomon”
  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ…ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ….

  2. Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ…ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ…ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ..ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ …Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.