Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο Ημιμαραθώνιος Αχαΐας 2010 με διοργανωτή τον Οργανισμό Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με τους Οργανισμούς Νεολαίας & Άθλησης των Δήμων Βραχνεΐκων και Παραλίας και τη συμμετοχή του Συλλόγου «ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» & του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «O ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ».

Η εκκίνηση του αγώνα θα δόθηκε στις 11:00 π.μ. στα Καμίνια Δήμου Βραχνεΐκων. Οι δρομείς πήγαν αρχικά 2 περίπου Km προς την αντίθετη κατεύθυνση και στη συνέχεια επέστεψαν στα Καμίνια και συνέχισαν περνώντας από Τσουκαλέικα, Παραλία Βραχνείκων και Δήμο Παραλίας για να τερματίσουν στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα συμπληρώνοντας έτσι τα 21,098μ του αγώνα. Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και επέτρεψε στους συμμετέχοντες δρομείς να ευχαριστηθούν τη διαδρομή.

Τον αγώνα ξεκίνησαν περίπου 230 αθλητές που με έμπνευση, δημιουργικότητα και αγωνιστικότητα αποτύπωσαν το σύνθημά τους στο μπλουζάκι του αγώνα και στις καρδιές των θεατών. Από αυτούς τερμάτισαν οι 214.

Στον αγώνα ξεχώρισε από την αρχή ο Γιάννης Παπαδόπουλος που έτρεξε μόνος όλον τον αγώνα στο ρυθμό του και τελικά τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1:12:04. Δεύτερος ήταν ο Γιάννης Σταματόπουλος (1:13:38) και τρίτος ο Ηλίας Νικολόπουλος (1:14:54) τρέχοντας ουσιαστικά και αυτοί μοναχικό αγώνα. Πρώτη γυναίκα ήταν η Ελευθερία Γερδούκη με 1:44:56, δεύτερη η Άρτεμης Φραδέλου (1:46:25) και Τρίτη η πολύπειρη Αριστέα Νικολοπούλου με 1:46:46.

Ο Σύλλογος μας άλλη μια φορά έδωσε βροντερό παρόν με 14 δρομείς, τους (κατά σειρά τερματισμού): Αργυρό Ν., Γεννάτο Γ., Παπαδογιώργο Χρ., Δημόπουλο Γ., Κόγγο Χρ., Κουλούρη Αθ., Τούφα Στ., Πασχάλη Γ., Καραγεώργο Γ., Κυρίτση Γ., Σίνη Δ., Δημητρίου Σπ., Πολιτοπούλου Γ., Μακρή Κ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά μπλουζάκια του αγώνα.

Ακολούθησαν απονομές κυπέλων στους πρωτεύσαντες.

Κατεβάστε τα τελικά αποτελέσματα ανδρών κάνοντας κλικ εδώ

Κατεβάστε τα τελικά αποτελέσματα γυναικών κάνοντας κλικ εδώ

Φωτογραφίες Αγώνα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.