Ο ΕΥΚΛΗΣ στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισε:

 1) Να στηρίξει ηθικά και να βοηθήσει ενεργά με το έμψυχο δυναμικό του την υπερπροσπάθεια που θα καταβάλει ο Μαραθωνοδρόμος ηθοποιός Άγης Εμμανουήλ, ο οποίος αποφάσισε να διανύσει απόσταση 240 χλμ, με αφετηρία το ιστορικό λιμάνι των Αρχαίων Κεχριών, διέλευση από τα παράλια της Αττικής και τερματισμό τον Μαραθώνα. Ενδιάμεσοι σταθμοί της διαδρομής θα είναι στις 8 Ιουλίου 2014 η πόλη της Ελευσίνας, στις 9 Ιουλίου  ο Άγιος Κοσμάς, στις 10 Ιουλίου   το Λαύριο και στις 11 Ιουλίου η Αρτέμιδα (Λούτσα) ενώ η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου. Σε κάθε σταθμό θα διοργανωθούν από συλλογικούς τοπικούς φορείς ψυχαγωγικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποβλέπουν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των δημοτών.  Ο αγώνας γίνεται με αφορμή την ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου που θα επιτρέπει την εκποίηση του αιγιαλού και των παραλιών σε ιδιώτες, και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις συνέπειες που θα προκαλέσει η πλήρης εμπορευματοποίηση δημόσιων αγαθών! Εμείς, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον και κατ` επέκταση με την ποιότητα της ζωής μας, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε τόσο στις εκδηλώσεις που θα οργανωθούν, όσο και στον αγωνιστικό τομέα. Έτσι λοιπόν στις 10 Ιουλίου 2014 στις 5.30 π.μ. ομάδα μελών και φίλων του Συλλόγου μας θα συνοδεύσει τον υπερμαραθωνοδρόμο στο κομμάτι που εκτείνεται από τον Άγιο Κοσμά μέχρι το Λαγονήσι και ενδεχομένως και μακρύτερα. Την επόμενη μέρα 11 Ιουλίου 2014 ομάδα αθλητών του ΕΥΚΛΗ θα συνοδεύσει τον αθλητή από το Λαύριο μέχρι την Αρτέμιδα.

 2) Να συμμετάσχουμε στον καθαρισμό της ελεύθερης παραλίας του Αγίου Κοσμά την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 π.μ., από συλλογικούς φορείς της περιοχής προκειμένου να καταδείξουμε με την συμβολική αυτή κίνηση ότι φρονούμε πως η φύση πρέπει ν` αποτελεί αισθητικό πρότυπο για τον ανθρώπινο πολιτισμό που οργανώνει τους όρους της ζωής του με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές του.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να μας συνοδεύσουν στις δράσεις μας δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλέφωνο: 6944-330451

Το Δ.Σ του ΕΥΚΛΗ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.