Οι εγγραφές για τον αγώνα του Αγκιστρίου έκλεισαν!

Συνολικά 284 άτομα δήλωσαν – ακολουθεί η λίστα των ονομάτων.

Την ημέρα του αγώνα θα γίνουν δεκτές λίγες εγγραφές – μέχρι και 20.

Πλέον όλοι οι εγγεγραμμένοι στον αγώνα μπορούν να πάρουν το εισιτήριο τους, το δικό τους και των συνοδών τους, με την έκπτωση της τάξης του 25% που τους αναλογεί, με τα πλοία της Κοινοπραξίας Πλοίων Αργοσαρωνικού και της HELLENICSEAWAYSFLYING, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Η διοργάνωση έχει ήδη μεριμνήσει να δοθούν τα ονόματά σας, προκειμένου να καρπωθείτε την έκπτωση που σας αναλογεί.

Πρόγραμμα αγώνα

Παρασκευή 27/06/2014: θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από τις 20.00 – 22.30 γραμματεία πλησίον της εκκίνησης του αγώνα, όπου θα δίνονται BIBNumberκαι τσιπ χρονομέτρησης

Σάββατο 28/06/2014:Hγραμματεία θα ανοίξει από τις 17.00 πάλι πλησίον της εκκίνησης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 ΑΚΡΙΒΩΣ.

Σας περιμένουμε με χαρά και προσμονή στον πανέμορφο αυτό μικρό παράδεισο του Αργοσαρωνικού, για να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε και να κολυμπήσουμε!

 Δείτε τους συμμετέχοντες

Η Οργανωτική Επιτροπή

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.