Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στον αγώνα με 6 δρομείς. Στον αγώνα “Ursa Trail” των 40km και 306 δρομέων, τερμάτισαν οι: Κωστάκης Γιώργος σε 5 ώρες και 36 λεπτά (46ος), Αθανασόπουλος Δημήτρης σε 5 ώρες και 49 λεπτά (67ος), Κούλης Φώτης σε 7 ώρες και 20 λεπτά (226ος) και Γεωργαντόπουλος Δημήτρης σε 7 ώρες και 20 λεπτά (227ος). Στον αγώνα “Στα χνάρια της Αρκούδας” των 18km και 350 δρομέων, τερμάτισαν οι: Κωσταρέλλος Σωτήρης σε 2 ώρες και 22 λεπτά (142ος) και Ορφανουδάκης Χάρης σε 2 ώρες και 31 λεπτά (209ος).

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Μερικές φωτογραφίες με δρομείς του συλλόγου μας.

Από admin

2 σχόλια στο “Αποτελέσματα Metsovo Race 2014”
  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ….ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ….

  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΗ…..ΤΑ ΛΙΝΚ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ….ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.