Ο Σύλλογος Δρομέων και Μαραθωνοδρόμων Lepanto, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου για την Απελευθέρωση της Ναυπάκτου, συνδιοργανώνει κάθε χρόνο με τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου και τον Δήμο Ναυπακτίας, Λαϊκό Αγώνα Δρόμου για ενήλικες και παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Φέτος, ο Δήμος Ναυπακτίας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, μείωσε δραματικά την οικονομική συμμετοχή του στον προϋπολογισμό του 8ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου της Ναυπάκτου. Ο Σύλλογος Lepanto με την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στην διοργάνωση αγώνων υψηλού επιπέδου, έκρινε ότι πλέον δεν είναι δυνατή η διοργάνωση ενός αξιοπρεπή αγώνα, με όλες τις απαραίτητες παροχές στους αθλητές και δρομείς από όλη την Ελλάδα, που θα τιμήσουν την πόλη της Ναυπάκτου με την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων και Μαραθωνοδρόμων Lepanto, αποφάσισε ομόφωνα o Σύλλογος να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από τη Συνδιοργάνωση του 8ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου για την απελευθέρωση της Ναυπάκτου.

Σαν αποτέλεσμα της αποχώρησης σταματάει και η υποστήριξη του αγώνα από το site του αγώνα nafpaktosrace.lepantorunners.gr

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.