Σε κλίμα ενθουσιασμού και αγωνιστικής διάθεσης ,με τη συμμετοχή άνω των (500) παιδιών,ηλικίας 4-15 ετών (αγοριών-κοριτσιών) πραγματοποιήθηκαν στο 6ο δημοτικό στάδιο Ζέρβα-Τατάκη και Άλσους, οι αγώνες δρόμου αντοχής Συλλόγων- Σχολείων (δημοτικών, Γυμνασίων), Αττικής σε 10 κατηγορίες και ΑμεΑ.Επίσης έγινε επίδειξη στα παιδιά 5ης και 6ης τάξης του προγράμματος Kids Athletics,από προπονητές του ΣΕΓΑΣ.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος και παιδιά Α.με.Α. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια  και κύπελλα στους πρώτους  νικητές.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος παιδιά όχι μόνο από περιοχές της Γλυφάδας αλλά και από Κερατσίνι, Πέραμα, Π. Φάληρο, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Βούλα, Βουλιαγμένη και  Βύρωνα.

Στους αγώνες παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, ο κ. Στράτος Κάννος που ειχε τον συντονισμό της εκδήλωσης,Αντιδήμαρχοι, υποψήφιοι Δήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου Γλυφάδας.

                                                                                     ΑΠΟ ΔΣ ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.