Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης  την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013  διοργανώνουν τον 11ο ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ 70 κμ στην διαδρομή που ενώνει τα δύο παλάτια Φαιστού και Κνωσού. Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας  ΕΟΣΛΜΑ-Υ και με την ευγενή συν διοργάνωση των Δήμων Φαιστού –Γόρτυνας και Ηρακλείου. Στον αγώνα αυτό θα λάβουν μέρος αθλητές υπεραπόστασης από όλη την Ελλάδα.

Φέτος για τρίτη φορά θα γίνει παράλληλα και συμμετοχική ποδηλασία 70 χλμ.στην ίδια διαδρομή χωρίς ανταγωνιστικό χαρακτήρα και οι ποδηλάτες θα τύχουν την ίδια μεταχείριση με τους αθλητές σε όλη την διάρκεια της διαδρομής στα σέρβις και στην συνοδεία.Η συμμετοχή των ποδηλατιστών θα κλείσει την  19  Νοεμβρίου

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΠΑΘΛΑ-ΔΩΡΑ: Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και γυναίκες και όσοι τερματίσουν αναμνηστικό μετάλλιο και από ένα φυτό ελιάς από την περιοχή της Κνωσού.Ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί τσάντα με αναμνηστικά δώρα και μπλουζάκι.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: θα πρέπει οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα να έχουν τρέξει πρόσφατα σε μαραθώνιο η υπερμαραθώνιο η αγώνα βουνού. Επίσης να έχουν μαζί τους πρόσφατη  ιατρική βεβαίωση για την υγεία τους και φυσικά να είναι άνω των 18 ετών. Επίσης αν υπάρχει συνοδός να δηλωθεί στην οργανωτική επιτροπή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μπορείτε να δηλώνετε μέσο της ηλεκτρονικής σελίδας του συλλόγου μας www.cretamarathon.gr η στο φαξ 2810-263426 για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6970808055 Καμπαξής Σπυρίδων και  6945251883 Πολλάκης Ευάγγελος (υπεύθυνοι διοργάνωσης).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα είναι 20 ευρώ επίσης υπάρχει έκπτωση 30% στην μετακίνηση από  Πειραιά-Ηράκλειο-Πειραιά με επιστροφή σε τετράκλινη καμπίνα η σε τουριστική θέση με 50 ευρώ με επιστροφή για όσους επιθυμούν εκτός Κρήτης να λάβουν μέρος αθλητές -ποδηλάτες και συνοδοί με πλοία της ΑΝΕΚ-SUPER FAST –ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ και πολύ καλή τιμή σε ξενοδοχείο με 30 ευρώ η διανυχτέρευση με πρωινό.

παρακαλούνται οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα υπεραπόστασης να καταθέτουν 20 ευρώ συμμετοχής καθώς επίσης και οι ποδηλάτες 10 ευρώ   στον αριθμό λογαριασμού 88873878-1 στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο ονομαστική κατάθεση του συμμετέχοντα μέχρι και την 25η Νοεμβρίου 2013

για κρατήσεις στα πλοία και στο ξενοδοχείο επικοινωνήσετε με την κα Κρανιωτάκη Μαρίνα στα τηλ: 2810284635 και 6937100083

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: άφιξη αθλητών Σαββάτο πρωί 30 Νοεμβρίου, δωρεάν επίσκεψη των αθλητών στην Κνωσό ώρα 16:00 και πάστα πάρτι ώρα 20:00 στο κέντρο άλλα κι άλλα.

Κυριακή πρωί και ώρα 06:00 αναχώρηση με πούλμαν για την Φαιστό στην εκκίνηση του αγώνα, ώρα 14:30 απονομή στους τρεις νικητές στο παλάτι της Κνωσού, εκεί που όλοι οι τερματίσαντες αθλητές θα καταθέσουν κλωνάρι ελιάς. Στον τερματισμό θα υπάρχει μπουφές για κέρασμα των αθλητών με διάφορα εδέσματα. Βράδυ αναχώρηση αθλητών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ των70 και 140 χλμ: η διαδρομή των 140 χλμ θα ξεκινήσει το πρωί απο την Κνωσό και ώρα 07:00 και θα ακολουθήσει την διαδρομή Λ.Κνωσού-Δημοκρατίας-κέντρο Ηρακλείου-Λ.Δικαιοσύνης-Καλοκαιρινού Γιόφυρος -Εθνική Ηρακλείου Μοιρών-Φαιστός με επιστροφή απο την ίδια διαδρμή ως την Χανιόπορτα που στρίβουμε στην Λ.Πλαστήρα πάμε Όαση-Λ.Κνωσού τερματισμός Κνωσός.Επίσης δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε ποδηλάτες κάτω των 18 ετών.

Η διαδρομή των 70 χλμ ποδηλασίας θα ξεκινήσει στις 08:00 από την Φαιστό μαζί με τους δρομείς και θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή με αυτούς.

ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ: σε όλους τους ποδηλάτες θα δοθεί αναμνηστική μπλούζα και μετάλλιο δίπλωμα στον τερματισμό τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: 10 ευρω

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: επιβάλλεται το ποδήλατό μας να έχει περάσει απο τεχνικό έλεγχο, να έχουμε φουσκωμένα καλά τα ελαστικά,να έχουμε γρασάρει την αλυσίδα και να έχουμε απαραίτητα μαζί μας αναπληρωματική σαμπρέλα και εργαλεία.

για πληροφορίες και συμμετοχή στην ποδηλασία τηλ: 6970995122 κος Μπουλουκάκης Μανούσος (υπεύθυνος για την ποδηλασία)

-ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ 70 χλμ. στο 7χλμ-11χλμ-17χλμ-21χλμ-στο 26χλμ-32χλμ-37χλμ,42χλμ-50χλμ  55χλμ-60χλμ-63χλμ-67χλμ. επίσης θα υπάρχουν στην διαδρομή τρία αυτοκίνητα των διοργανωτών με πλήρη υλικά για την εξυπηρέτηση των αθλητών και ποδηλατιστών (υλικά που θα υπάρχουν στους σταθμούς ανεφοδιασμού είναι: ισοτονικό ποτό-νερό-χυμοί-μπανάνες-κόκα κόλα-αλμυρά-διάφορα γλυκίσματα-μπισκότα και σταφίδες) Επίσης θα υπάρχου δύο αυτοκίνητα συνοδείας για την ποδηλατοδρομία των 140 χλμ με πλήρη εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των ποδηλατιστών.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.