Με επιτυχία διεξήχθει για πρώτη φορά ένας καταπληκτικός αγώνας τόσο κοντά στην παραθαλάσσια Ναύπακτο με τέτοια φανταστικά μονοπάτια που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο ψηλές κορυφές της Ελλάδος. Ο καιρός ήτανε αρκετά θετικός για Οκτώβρη μήνα και με χωρίς υψηλή Θερμοκρασία ώστε να ευχαριστηθούν οι 85 από τους 121 δηλωμένους αθλητές την εξαιρετική αυτή διαδρομή των 15,5 km έχοντας τόσες πολλές εναλλαγές δασικών δρόμων και εξειδικευμένων μονοπατιών. Με πέντε σταθμούς αναφοδιασμών και με εξαιρετική σήμανση τα προβλήματα ήτανε μηδαμινά και όλοι οι αθλητές έφυγαν με την υπόσχεση ότι το ραντεβού του χρόνου θα έχει τις διπλάσιες συμμετοχές.

Με εξαιρετική εμφάνιση στις δύο πρώτες θέσεις ήρθαν δύο από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές των βουνών οι Αρκουμάνης Φάνης και Κάρλος Κυριάκος ενώ στην τρίτη θέση ένας νέος αθλητής από το Αιτωλικό ο Ταλιαμπές Νίκος με την πρώτη του επαφή με τα βουνά και τα μονοπάτια.

Στις γυναίκες εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Αναστασιάδη Θεοδώρα παίρνοντας την πρώτη θέση, με δεύτερη το ανερχόμενο ταλέντο την Κλαδούχου Βασιλική (παρόλο που χάθηκε για τουλάχιστον 5′ στην είσοδο του πέμπτου μονοπατιού της ”Σπηλιάς”) και στην τρίτη θέση τερμάτησε η Κωσταντίνα Καρβέλη αφήνοντας πολλές υποσχέσης για επόμενους αγώνες βουνού.

Βραβεύσεις υπήρχαν σε όλες τις δεκαετίες με κύπελα – Αναμνηστικές πλακέτες όπως και η ευχάριστη έκπληξη της εταιρείας TECNIKA κάνοντας δώρο στον πρώτο νικητή ένα ζευγάρι παπούτσια.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμην για τυχόν παραλήψεις μας, όπως και θα δεχτούμε τα σχόλια σας με τις εντυπώσεις σας και τις παρατηρήσεις σας προς βελτίωση μας.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας στις τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές που στάθηκαν δίπλα μας με την προσφορά τους και τα προϊόντα τους.

aristoteleio_xorigoi

Ευχαριστούμε επίσης: την Αστυνομία και το Τμήμα Τροχαίας της Ναυπάκτου, το ΕΚΑΒ, τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης-Ναυπάκτου, την εταιρία Magma Plus, τους φίλους και εθελοντές μας που συνδράμουν σε κάθε προσπάθειας μας και τέλος τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης μας τον ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΑΠΙΔΟΚΑΜΠΟΥ.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα απο τον κ. Σπύρο Σαλαμούρα  εδώ.

Η οργανωτική επιτροπή του συλλόγου ”lepanto”

 

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα 1ος αγώνας δρόμου “Αριστοτέλειο Μονοπάτι” 2013”
  1. Συγχαρητήρια για τον υπέροχο αγώνα που διοργανώσατε !!!…
    Για μένα αποτελεί αγώνα – σταθμό – σύμβολο για πολλούς λόγους !…
    15,5 km – 15,5 χρόνια (1998-2012) προσωπικοί σκληροί ανατρεπτικοί αγώνες…

    Βασίλης Στυλιαράς
    Ταμίας Σ.Δ.Υ. Αγρινίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.