Αγαπητοί,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Ιστοσελίδα των φίλων του «Αναρρωτηρίου Πεντέλης» είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.filoiap.com  (καθώς και με την κατάληξη org. ή gr.) μπορείτε να ενημερωθείτε για:

  • τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που παρέχει η Μονάδα Φροντίδας του παιδιού «Αναρρωτήριο Πεντέλης» παράρτημα του ΚΠΠΑ «Η Μητέρα» (όπως υιοθεσία, αναδοχή, εθελοντισμός, φροντίδα παιδιών, δημιουργική απασχόληση, ιατρική υποστήριξη, κτλ)
  • το νέο ενημερωτικό διαφημιστικό φιλμάκι για το «Αναρρωτήριο Πεντέλης» που  πραγματοποιήθηκε με ευγενική χορηγία της 2kfilms της Newtons laboratory και του γνωστού για την κοινωνική ευαισθησία καλλιτέχνη Γ. Ζουγανέλη, τους οποίους τα στελέχη και η Διοίκηση της Μονάδας «Αναρρωτήριο Πεντέλης» ευχαριστεί θερμά
  • την ενημέρωση για την  Ημερίδα που διοργανώνεται με ελεύθερη είσοδο και  με κεντρικό θέμα: «Η Κοινωνική Πρόνοια για το παιδί αποτελεί παράγοντα κοινωνικής επένδυσης και δικαίωμα σε μια ευνοούμενη πολιτεία ή δίλημμα με κοινωνικές & ηθικές προεκτάσεις», που θα πραγματοποιηθεί στις 26/9/2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.00 π.μ. στο χώρο της Αίγλης Ζαππείου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας και της Περιφέρειας Αττικής.
  • τις καθημερινές προσφορές αγάπης και ευαισθησίας των εθελοντών και δωρητών/υποστηρικτών της Μονάδας
  • όλα τα νέα και οι εκδηλώσεις

Ελπίζουμε η νέα αυτή ιστοσελίδα να αποτελέσει ένα ακόμη βήμα για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για την Παιδική Φροντίδα. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέφεραν στην υλοποίηση της προσπάθειας αυτής

 

Γεώργιος Πίγκος

Υποδιοικητής ΚΠΠΑ “Η ΜΗΤΕΡΑ”

Υπεύθυνος Παραρτήματος “Αναρρωτηρίου Πεντέλης”

Διδάκτωρ Βιοκινητικής-Κινησιολογίας

Τηλ: +30 2132059831

Κιν: +30 6972004512

Email: g_pigos@yahoo.com

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.