Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 ο Ε.Ο.Σ. Ναυπάκτου σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό σύλλογο Νεοκάστρου, πραγματοποίησαν το 16ο πέρασμα του φαραγγιού Σκα.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη (περίπου 120 άτομα) και η ομορφιά του φαραγγιού, το φαγητό και ο χορός στην πλατεία του Νεοκάστρου αποζημίωσε τους συμμετέχοντες.

16ο Πέρασμα Σκα. 059

Παρόλο που το εν λόγω φαράγγι βρίσκεται δίπλα στην πόλη της Ναυπάκτου, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τις ομορφιές που κρύβει. Γι΄ αυτό οι δυο Σύλλογοι ξεκίνησαν την προσπάθεια με την ετήσια αυτή εκδήλωση να το κάνουν γνωστό τοπικά αλλά και ευρύτερα. Περνώντας κανείς το Φαράγγι με τους πολλούς καταρράκτες έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει ένα από τα ομορφότερα σημεία της περιοχής μας καθώς επίσης τον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου Βουττού κοντά στη Σκάλα και τα Οχυρά του Πάνω Βενέτικου, όπως και το παλιό μονοπάτι που συνέδεε το Πάνω Νεόκαστρο με τη Ναύπακτο.
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο blog του συλλόγου http://eosnafpaktou.blogspot.gr/
Πολλές φωτογραφίες και video μπορείτε να δείτε επίσης στο άρθρο του nafpaktianews.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.