ΕΟΣ-ΝαυπάκτουΤην Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί ανάβαση από το χωριό ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΟΣ στην κορυφή ΤΡΙΚΟΡΦΟ (υψ. 1549μ.) διάρκειας περίπου 2.30΄ ωρών ακολουθώντας το σηματοδοτημένο μονοπάτι ΕΥ4 του Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών του πρώην Δήμου Ευπαλίου. Η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα και η αναχώρηση στις 07.30΄ το πρωί από την πλατεία Λιμανιού.

          Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεσθε στον Β. Κατσιγιάννη στο τηλ. 2634023072 – 6976583616.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

            Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19.30΄ στο Ξενοδοχείο ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ θα πραγματοποιηθεί τακτική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου με θέμα ημερήσιας διάταξης: Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Συνέλευση είναι ανοικτή σε όλους. Η παρουσία όλων των Μελών κρίνεται απαραίτητη και θα αποτελέσει ένδειξη ενδιαφέροντος για το Σύλλογο και την Ορειβασία.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με το ίδιο θέμα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.