Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, προσκαλεί τους αθλητές-αθλήτριες των Συλλόγων Δρομέων Υγείας να λάβουν μέρος στον 6ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο , αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου έλληνα μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013  και ώρα 11.00 το πρωί.

Οι διοργανωτές θέλοντας να δώσουν την δυνατότητα μεγάλης συμμετοχής σε  αθλητές από όλη την Ελλάδα και δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς θα θέλουν να τρέξουν σε αυτόν τον αγώνα ως ένα τελευταίο τεστ πριν από τους μαραθωνίους της Άνοιξης, (Ελλάδα και εξωτερικό), θα παρέχει τη φιλοξενία (διαμονή-διατροφή-μετακίνηση), σε όσους έγκαιρα δηλώσουν συμμετοχή. Επίσης  η διαδρομή ενδείκνυται για επιδόσεις, ένα μεγάλο τμήμα της είναι δίπλα στην όμορφη λίμνη της Τριχωνίδας, διασχίζει πέντε χωριά με αρκετούς κατοίκους να ενθαρρύνουν τους αθλητές και τερματισμό έχει την κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Σας προσκαλούμε να τρέξετε ένα ωραίο αγώνα και να τιμήσουμε τον αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση.

                                    Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ                                        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΡΟΚΚΟΣ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.