Με επιτυχία διεξήχθη χτες, Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο 14ος Αγώνας Βουνού στον Υμηττό, με διοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Χολαργού. Η παράδοση συνεχίστηκε σε αυτόν τον τόσο κοντινό στο κέντρο της Αθήνας αγώνα βουνού, που ουσιαστικά ξεκινάει μέσα στην πόλη και κάνει μια ωραία βόλτα σε αυτό το βουνό της Αττικής. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν επισήμως έφτασαν τις 580 και ειναι βέβαιο πως αν οι διοργανωτές δεν είχαν βάλει όριο που συμπληρώθηκε νωρίς θα έφταναν σε τετραψήφιο νούμερο!

SPYR2096

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο οποίος μια βδομάδα μετά τη νίκη του στην Πάρνηθα επικράτησε και στον Υμηττό εύκολα. Είναι δικά του τα βουνά… Ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 21χλμ σε χρόνο 1:21:23, ενώ αρκετά ποιο πίσω του δεύτερος τερμάτισε ο Αλέξης Κονταράτος (1:25:34) και τρίτος ήταν ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος (1:25:56). Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Φιλίππα Πουλίδου σε 01:40:24, δεύτερη η Ρανέλε Μακόϊ (1:44:24) και τρίτη η Μαρία Πουλουπάτη (1:48:46).

Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν οι Δημ. Καραχάλιας και Βασ. Κλαδούχου

Τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ:

και μερικές Φωτογραφίες εδώ:

http://www.runningnews.gr/item.php?id=13400

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.