Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2012 ο 7ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας, ο οποίος από την πρώτη χρονιά της υλοποίησης του κλείνει την σεζόν του Ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα .

Διακόσιοι εβδομήντα τρεις αθλητές  ξεκίνησαν  τον αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε χειμωνιάτικες συνθήκες και χάρισε στους συμμετέχοντες σε όλη του τη διαδρομή πολύ όμορφες εικόνες. Τα φθινοπωρινά χρώματα με το χειμωνιάτικο τοπίο και την αχλύ του φαραγγιού του Ενιπέα δημιούργησαν ποικιλία συναισθημάτων και οπτικής απόλαυσης. Οι αθλητές που διέσχισαν τελευταίοι την πλαγιά της Γκόλνας  γεύτηκαν τις πρώτες νιφάδες του χιονιού λίγο πριν τον τερματισμό τους.

Νικητές του αγώνα ήταν οι Γιάτσεκ Μπόγκοτς (02.24.16), Θανάσης Κουρής (02.24.32) και Νίκος Καλοφύρης (02.32.57). Στις γυναίκες τη νίκη πήρε η Λόρα Ρεπσένκο (03.13.26), την οποία ακολούθησαν η Ναταλία Παπουνίδου (03.22.01) και η Ιωάννα Μπαράτσα (03.28.49). Η ομάδα της Fifth Element κυριάρχησε στον αγώνα (με συνολικό χρόνο 07.55.32), όχι μόνο λόγω της πρώτης θέσης που κατέκτησε, αλλά και εξ αιτίας της πολυπληθούς συμμετοχής της. Δεύτερη αναδείχτηκε η ομάδα Kassimis training (07.58.57), ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Green running team Elassona (08.43.42).

Απο το συλλογό μας συμμετείχε ο Γιώργος Κωστάκης (φωτο)

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους για ακόμη μια φορά τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες αλλά και τις δυσοίωνες καιρικές προβλέψεις. Ευχαριστούμε, τέλος, όλους όσους συνέδραμαν στην υλοποίηση του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2012 (θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου), χωρίς την βοήθεια των οποίων η υλοποίηση του αγώνα θα ήταν δύσκολη.
Η οργανωτική επιτροπή του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2012,

Λιτόχωρο, 09/12/2012.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.