Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 στην πανέμορφη Λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού, διεξήχθη ο 6ος Αγώνας Δρόμου «Γύρος της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού 12,00 χλμ.» για δρομείς και παιδιά. Τον αγώνα διοργάνωσε ο  Σύλλογος Δρομέων Αιτωλικού με πρωτεργάτη τον ιδρυτή του συλλόγου Σαραντάρα Μάκη.  Ο καιρός ήταν αρκετά ζεστός, με το θερμόμετρο να φτανει τους 35 βαθμούς, αλλά δεν δημιούργησε προβλήματα στους δρομείς.

Νικητής του αγώνα ο Καρσιώτης Αθανάσιος με 0:43:53 ακολουθούμενος από τους Μάντζιο Κων/νο με 0:45:11 και Κυριτσόπουλο Γιώργο με 0:45:12 (φωτο).

Στις γυναίκες πρώτη η Τζώρτζη Μαρίνα με 0:55:53 ακολουθούμενη από τις Κουρλέση Μαγδαληνή με 0:56:04 και Λαφράνσις Κλαιρ με 0:59:42 (φωτο).

Από το σύλλογό μας συμμετείχαν 6 δρομείς, οι: Γ. Πασχάλης (0:58:04), Σπ. Παπαχρήστος (ο:58:44), Β. Meci (1:00:18), Χ. Βασιλακόπουλος (1:07:40), Κ. Γονατάς(1:10:14), Τ. Ζαβέρδας (1:14:39).

Ακολούθησαν απονομές  στους πρωτεύσαντες στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Τιμηθηκε επίσης ο μεγαλύτερος σε ηλικια δρομέας του Αγώνα.  Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια. Επισης προσφέρθηκαν γλυκά που ειχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Αιτωλικου, καρπούζι και πεπόνι.

Μετά τον Αγώνα και τις απονομές γιορτάσθηκε η Ψαράδικη Γιορτή, δίπλα στο χώρο τερματισμού του αγώνα με άφθονα εδέσματα της Λιμνοθάλασσας του Αιτωλικού, μουσική και χορό!

Δείτε τα αναλυτικά αποτελεσματα

Δείτε φωτος εδώ

Από admin

2 σχόλια στο “Αποτελέσματα 6ος αγώνας λιμνοθάλασσας Αιτωλικού 12Km”
  1. Μπράβο Πασχάλη! Έβγαλες τη μπλούζα για τη φωτογράφηση και έπαθες ψύξη στην πλάτη. Τι τις ήθελες τις γυμνόστηθες φωτογραφίες…

  2. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ 3ΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΟΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΑΝΔΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΙ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.