Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και ακόμη μεγαλύτερη προσελευση δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 στην πόλη μας ο 6ος Λαϊκός Αγώνα Δρόμου, μήκους 9.250 μ «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της «Απελευθέρωσης της Ναυπάκτου (18 Απριλίου 1829)». Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου διεξήχθησαν  αγώνες 1300μ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και 2200μ για μαθητές Λυκείου.

 Ο αγώνας ήτανε άρτια οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους του συμμετέχοντες! To site που δημιουργήθηκε για τη  υποστήριξη του αγώνα βοήθησε να γίνουν ηλεκτρονικά όλες οι εγγραφές και να βγουν αμέσως το τελικά αποτελέσματα μετά το τέλος του αγώνα.Για την διοργάνωση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν ο σύλλογός μας LEPANTO Σ.Μ.ΥΠ. Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας,  ο σκακιστικός σύλλογος Α.Σ.Ο.Ν. “ΕΠΑΧΤΟΣ”, με των σύλλογο LEPANTO να αναλαμβάνει και το οργανωτικό κομμάτι και την έκδοση αποτελεσμάτων με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Καραχάλια και πολλούς εθελοντές από τα μέλη του συλλόγου.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Εντός της καθορισμένης προθεσμίας εγγραφών γραφτηκαν 234 μικροί μας φίλοι για τους αγώνες των 1.300μ/2.200μ. και 280 δρομείς για των αγώνα των μεγάλων, συνολο πάνω από 500 άτομα ξεπερνώντας κατα 200 άτομα τις περσυνες συμμετοχές.

Στις 11:οο δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των  1.300μ για μαθητές Δημοτικού/Γυμνασίου με τη συμμετοχή 220 περίπου παιδιών, 180 από τα Δημοτικά και 40 περίπου από τα Γυμνάσια. Νικητές ήταν:

Δημοτικό Αγόρια

  1. Κωνσταντινίδης Γεώργιος (ΓΕΑ) 5:29
  2. Ορφανουδάκης Γιάννης (LEPANTO) 5:35
  3. Δρίβας Νικόλαος (Ανεξάτρητος) 5:54

Δημοτικό Κορίτσια

  1. Κυρίτση Σταυρούλα (Ανεξάρτητη) 5:53
  2. Βλαχογιάννη Βασιλική (Ανεξάρτητη) 6:11
  3. Πανταζή Παναγιώτα (Αρχ. Κορινθος) 6:32

Γυμνάσιο Αγόρια

  1. Ιατρόπουλος Κων/νος (Αθηνόδωρος ο Αγιεύς) 4:13
  2. Πίσσας Γκάμπριελ (ΓΕΑ) 4:30
  3. Δημητρακόπουλος Σπήλιος (Αθηνόδωρος ο Αγιεύς) 4:39

Γυμνάσιο Κορίτσια

  1. Τσουκαλά Γεωργία (ΠΑΣ Ναυπάκτου) 5:25
  2. Σίνη Νίκη (LEPANTO) 5:38
  3. Πανταζή Δέσποινα (Αρχ. Κορινθος) 5:47

Στις 11:15π.μ. δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των 2.200μ για μαθητές Λυκείου με 14 συμμετοχές. Νικητές ήταν:

Λύκειο Αγόρια

  1.  Ιατρόπουλος Σπύρος (Αθηνόδωρος ο Αγιεύς) 7:15
  2. Πισσας Αποστόλης (ΓΕΑ) 7:31
  3. Τσιτσικάος Ηλίας (Παναιτωλικό) 8:33

Λύκειο Κορίτσια

  1. Πατακοπούλου Μοσχούλα (Ανεξάρτητη) 11:40
  2. Σίνη Χρυσάνθη (LEPANTO) 13:36
  3. Ιμάντ Λύδια (ΠΑΣ Ναυπάκτου) 14:34

Ο Σύλλογος με τις περισσότερες συμμετοχές στους αγώνες των μικρών ήταν ο ΠΑΣ Ναυπάκτου με 60 περιπου συμμετοχές.

Λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού συμμετοχών σε έναν αγώνα τόσο μικρής απόστασης με πάρα πολλούς μαζικούς τερματισμούς, είναι αδύνατο να κρατηθούν χρόνοι για κάθε συμμετέχοντα στους αγώνες των μικρών και να βγούν αναλυτικά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και γέμισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην όλη εκδήλωση!

Στις 11.35 δόθηκε εκκίνηση των 9.25Κμ για τον αγώνα των ενηλίκων. Ο αγώνας είχε αφετηρία το λιμάνι τις Ναυπάκτου και τερματισμό το ίδιο σημείο. Οι αθλητές αφού κάνανε μια περιφορά στο κέντρο τις Ναυπάκτου περίπου 2χλμ, κατευθύνθηκαν προς τη παραλία Γριμβόβου, ανέβηκαν παράλληλα το χείμαρρο Σκά και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το κάστρο τις Ναυπάκτου όπου πριν τους περίμενε μια μεγάλη ανηφόρα περίπου 500μ. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην παραλία Ψανής και αφού την διέσχισαν τερμάτιζαν στο λιμάνι. Δείτε τη διαδρομή στις παρακάτω φωτο.

Συνολικά τερμάτισαν τον αγώνα των 9,25Κμ 175 δρομείς (168 εγγεγραμμένοι και 7 με εκπρόθεσμη συμμετοχή που δεν κατέστη δυνατό να πάρουν αριθμό).

Νικητής του αγώνα ο Γιάννης Σταματόπουλοςτου ΣΔΥ Πάτρας με 33:26. Δεύτερος ο Κωστας Κοκκόλας του Πέλοπα Πατρών με 34:14 και τρίτος ο Αντώνης Κατσίκης του Φειδιππίδη με 35:40.

Στις γυναίκες πρώτη η Αλέκα Ταμβάκου του Apollonio Running Club με 41:00, και ακολούθησαν η Ελευθερία Μητση επίσης του Apollonio Running Club με 41:15 και Γεωργία Κάτσενου του Φίλανδρου Λευκάδας με 42:42.

Απο το συλλογό μας γρηγορότερος ο Χρήστος Παπαδογιώργος, που αν και μαθητής Γ’ Λυκείου έτρεξε στον αγώνα των 9,25Κμ και με 37:01 ήρθε 6ος στη Γενική κατάταξη και 3ος στην κατηγορία του!

Ολα τα αναλυτικά αποτελέσματα και τους πρώτους ανά κατηγορία τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες μπορείτε να τους δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αναλυτικά αποτελέσματα.

Ο σύλλογος μας συμμετείχε στον αγώνα με 23 δρομείς κερδίζοντας το βραβείο του συλλόγου με τις περισσότερες συμμετοχές στον αγώνα των 9,25Κμ. Πολλά μέλη του συλλόγου μας δεν μπόρεσαν να τρέξουν λόγω των καθηκόντων τους στην οργάνωση. Ακολούθησαν σε συμμετοχές οι εξής σύλλογοι: Apollonio Running Club με 17 συμμετοχές, Φειδιππίδης  με 13, Φίλανδρος Λευκάδας και ΣΔΥ Πάτρας από 9. 60 δρομείς έτρεξαν σαν ανεξάρτητοι. Σας ευχαριστούμε όλους!

Σε όλους τους δρομείς δόθηκαν αναμνηστικά μετάλια, μπανάνα, χυμός και σάντουιτς.

Ακολούθησαν βραβεύσεις όλων των κατηγοριών. Σε όσους βραβεύτηκαν στη γενική κατάξη ανδρών/γυναικών δεν δόθηκε 2η βράβευση για την κατηγορία τους. Ειδική βράβευση έγινε στο σύλλογο με τις περισσότερες συμμετοχές.

Δείτε Φωτογραφίες και video του αγώνα.

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας!

Σημείωσεις:

1. Εχουν μείνει στο σύλλογό μας τα εξής κύπελλα που δεν παρελήφθησαν από τους αντίστοιχους δρομείς. α) 1ος αγόρια δημοτικού, β) 2η Κορίτσια Δημοτικού. γ) Αγωνας 9,25Κμ γυναίκες κατηγορία 30-39, 1η κατηγορίας.

2. Κατα λάθος ο πρωτος στην κατηγορια Αγόρια Δημοτικού Κωνσταντινίδης Γεώργιος πήρε το κύπελλο του 3ου. Αντίστοιχα το ίδιο λάθος έγινε στα κορίτσια Δημοτικού, και η 1η πήρε το κύπελλο της 2ης.

3. Εγινε κάποιο λάθος στην κατηγορία 18-29 ετών των Γυναικών. Η σωστή σειρά βραβεύσεων είναι: 1η) Χαράτση Ευαγγελια, 2η) Λαφράνχη Ελένη και 3η) Αρμενιάκου Χριστίνα.  Παρακαλούμε την κ. Χαράτση Ευ. να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να επιστρέψει το κύπελλο που έχει και να πάρει το αντίστοιχο της πρώτης θέσης. Το κύπελο 2ης θέσης θα το πάρει η κ. Λαφράνχη Ελένη.

Για τη διόρθωση όλων των παραπάνω: Στοιχεία Επικοινωνίας: lepantorunners@gmail.com, 6936706870 Γιώργος Πασχάλης.

4. Οποιος θέλει να καποιες φωτος της συλλογής μας σε καλή ανάλυση, να μας στείλει μαιλ στο lepantorunners@gmail.com

Από admin

3 σχόλια στο “Αποτελέσματα 6ος Γύρος Ναυπάκτου 2012 9,25Κμ”
  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 6ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Σ.Δ.Υ. ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΣ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  2. Χαρίλαε ευχαριστούμε για τα καλα λόγια. Προσπαθήσαμε να κανουμε το καλυτερο, να βγαλουμε αποτελέσματα γρηγορα και σωστα με το προγραμμα που φτιάξαμε και να ικανοποιήσουμε όλους τους φίλους δρομείς που μας τιμησαν καθών και τον μεγαλο ογκο συμμετοχών. Για τον συγκεκριμένο δρομέα, δυστυχώς πέρασε απο τα 2 check point Κάστρο και παραλία Ψανής, οπότε δεν μπορούσαμε να τον ακυρώσουμε. Πήραμε το μεταλιο ομως της 3ης θέσης και το δώσαμε στον επόμενο δρομέα. Το κύπελλο βέβαια…

  3. Για τον δρομέα στον οποίο αναφέρεται ο φίλος Χαρίλαος,έχω προσωπική άποψη γιατί ήταν μπροστά μου.Δεν νομίζω ότι το έκανε επίτηδες, μάλλον έχασε με ότι έγινε γιατί εκεί που ήταν 50 μέτρα μπροστά ξαφνικά βρέθηκε στα 5 μέτρα μπροστά με την αλλαγή διαδρομής.Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν και κυρίως στο Δημήτρη Καραχάλια και ελπίζω ο σύλλογος να σταθεί όρθιος μετά την απουσία του Δημήτρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.