Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο Ετήσιος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο άλσος Δαφνίου, 10 και 2 km αντίστοιχα. Είναι ο πρώτος ημερολογιακά πολύ μεγάλος λαϊκός αγώνας δρόμου της χρονιάς.

Ο αγώνας, παρά την προηγηθείσα όλη τη νύχτα ισχυρή βροχή, που φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης, συγκέντρωσε 637 δρομείς απ’ όλη τη χώρα, οι οποίοι και τερμάτισαν στο αγώνα των 10 km, ενώ έλαβαν μέρος και περίπου 120 παιδιά στον αγώνα των 2 km.

Οι αθλητές έτρεξαν τον αγώνα και χάρηκαν μέσα στο Ποικίλο όρος και την πανάρχαια Ιερή Οδό (στο κομμάτι των αρχαίων Ρητών, πάνω από τη Λίμνη Κουμουνδούρου, αρχαία λίμνη Δήμητρα).

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη των 76 παιδιών που έπεσαν θύματα της απρόκλητης και αποτρόπαιης βίας, τον Ιουλ 2011, στο μικρό νησάκι Ουτόγια, στη Νορβηγία.

Στην μνήμη των παιδιών τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Αττικής, κος Κων/νος Σαμπατακάκης, η Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου, κα Κρίστι Αγαπητού και ο Δάσκαλος Παναγιώτης Σκουλής.

Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα, ενώ προσφέρθηκαν γλυκό, μπανάνες, τσάι, νερό και ανανέωσαν δε το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, την 14 Ιαν 2013 στον αγώνα των 2, 10 και 20 Km που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δρομείς που συμμετείχαν, καθώς και τους συλλόγους των δρομέων όλης της Ελλάδας.
Αισθάνεται επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσει την χορηγό εταιρία DOLE AE και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ Στάθη Πισλή, καθώς και τον κο   Ευάγγελο Βενέτη για τη χορηγία του στο γλυκό, τους Αδελφούς Μπάμπη και Μάνθο Γιαννούλα και την εταιρεία Tag Haouer που βοήθησε για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που συνέβαλαν ενεργά και καθοριστικά στην επιτυχή αυτή διοργάνωση.
Ευχόμαστε, μιας και ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος της χρονιάς, όλοι οι αγώνες το 2012 να έχουν επιτυχία και να υπάρχει υγεία σε όλους τους αθλητές.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.

Δείτε πολλές φωτος εδώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.