Με απόλυτη επιτυχία και νέο ρεκόρ συμμετοχών και τερματισμών διοργανώθηκε και φέτος, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, ο 7ος Σαρωνικός Δρόμος 63,3 χλμ. (Ελευσίνα – Αγ. Θεόδωροι – Μέγαρα) από τον ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ με την συνεργασία του Δήμου Μεγάρων, του Τοπικού Διαμερίσματος Νέας Περάμου, υπό  την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του ΣΕΓΑΣ.

Στον αγώνα είχαν δηλώσει συμμετοχή 106 αθλητές (104 άνδρες και 2 γυναίκες) και τελικά έτρεξαν 92 (86,79 %) ενώ κατάφεραν να τερματίσουν 85 ( 81 εντός χρόνου και 4 εκτός ) (92,38 %).

Χορηγοί του αγώνα ήταν οι εταιρίες Natura Pharm, η DOLE Α.Ε., η Thirdwind (GU), οι Αφοί Γιαννούλα και η ΥΑΣ που προσέφεραν τα προϊόντα τους στους αθλητές δρομείς και συνετέλεσαν στην επιτυχία του αγώνα.

Ο καλός καιρός που βοήθησε στην διεξαγωγή του αγώνα και στην επιτυχία των συμμετασχόντων, βοήθησε και την συγκινητική βοήθεια όλων των συντελεστών που είναι νομίζουμε υποχρέωση μας να τους αναφέρουμε αναλυτικά έναν προς έναν.

Πριν απ’ όλα να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Κλεάνθη Βαρελά, την διοίκηση του Εθνικού Σταδίου Μεγάρων Ολυμπιονικών, τα μέλη του Νομικού Προσώπου κ. Γεώργιο Σακελλαρίου και Κα Καραβέση Αδαμαντία, τον κ. Αθανάσιο Μήτσο, τον κ. Νίκο Βαρδάλα  και τον κ. Σπύρο Καλοζούμη πρόεδρο του ΑΟ ΜΕΓΑΡΩΝ καθώς και τους υπεύθυνους των 4 σταθμών που κάλυψε ο Δήμος Μεγάρων και το Τοπ. Διαμέρισμα της Νέας Περάμου. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους κριτές Κα Τάση Δελοπούλου και κ. Σωτήρη Μπαρακίτη, τον γιατρό του αγώνα Δρόσο Βενετούλη και τους συντελεστές – εθελοντές που στελέχωσαν τα τραπέζια ανεφοδιασμού του αγώνα και ήταν οι : ο Γεώργιος Διαμαντής, ο Σταύρος Τσιμακίδης, η Γεωργία Ευθυμίου, ο Ηλίας Μπέλλος, ο Δάσκαλός Παναγιώτης Σκουλής, ο Γιάννης Σιβρής, η Στέλλα Καρανάσιου, ο Γεώργιος Μανιάς, η Χριστίνα Καλτσά, ο Χρήστος Κωστελίδης, ο Θεμιστοκλής Καρακυριάκος, η Βασιλική Καραταγλίδου, ο Μιχάλης Καλομοίρης (που έτρεξε κιόλας 23 χλμ.), ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, ο Γεώργιος Πατάκας, ο Αλέξανδρος Προυσινούδης, ο Χρήστος Πατάκας, ο Θεόδωρος Ακακτσέ, ο Γιάννης Γερμακόπουλος, ο Θωμάς Χαρατσής, η Μαρία Παραλέα, ο Ηρακλής Βασιλειάδης, η Εταιρία Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης CHRONTYPE, και ο Σίμος Παπαγεωργίου, οι φωτογράφοι Κων/νος Λιάπης και Κέλλυ Κατάκη, τα πάμπολλα πληρώματα της Τροχαίας Μεγάρων και Ελευσίνας που με την άψογη συνεργασία βοήθησαν στην άρτια και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και φυσικά τους πανταχού παρόντες Χρήστο Καλομοίρη και Κωνσταντίνο Σάμιο.

Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τους εύχεται καλές επιτυχίες και καλές ευτυχισμένες γιορτές και περιμένει ανάλογες καλές στιγμές και στις επόμενες διοργανώσεις του – αγώνες στις 15 Ιανουαρίου στον 13ο λαϊκό αγώνα δρόμο στο Άλσος Δαφνίου (10 κ 2 χλμ. Αντίστοιχα) και στις 18 Φεβρουαρίου στους Πανελλήνιους Αγώνες 100+ και 50+ χλμ. στην παραλία Ψάθα – Αλεποχωρίου.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.