Αγαπητοί δρομείς,

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του 28ου επετειακού Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, 2.500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα, η Grey Images σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ παρουσιάζει την επίσημη έκδοση αφιερωμένη σε αυτό το γεγονός.

Ένα μοναδικό σκληρόδετο βιβλίο 656 σελίδων προσανατολισμένο στην παρουσίαση ιστορικών στοιχείων που συνδέονται με την διαδρομή αυτή, καθώς επίσης και στην ανάδειξη όλων σας και της προσπάθειας που καταβάλατε γι’ αυτό το επίτευγμα.

Στόχος μας είναι πέρα από το να φέρουμε σε επαφή το κοινό με τα ιδεώδη του Μαραθωνίου, να τιμήσουμε εσάς τους ίδιους τους δρομείς, Έλληνες και ξένους, για τον επίπονο αυτόν αγώνα.

Ως φόρος τιμής, η συλλογή αυτή στιγμιότυπων και αναμνήσεων εμπλουτίστηκε με μια λίστα που συμπεριλαμβάνει όλους τους συμμετέχοντες δρομείς (5 χλμ., 10 χλμ., ΚΜΑ), σε αλφαβητική σειρά με λατινικούς χαρακτήρες. Η έκδοση αυτή, λοιπόν, αποτέλεσμα ενός φωτογραφικού και σχεδιαστικού Μαραθωνίου είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.themarathonroute.com από τις 15 Νοεμβρίου 2011. Θα ήταν χαρά μας να την επισκεφτείτε και ουσιαστική συμβολή στο τωρινό και σε κάθε μελλοντικό μας έργο να σχολιάσετε το βιβλίο αν επιλέξετε να το αποκτήσετε, λέγοντάς μας τη γνώμη σας.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας, που σε περιόδους όχι μόνο οικονομικής αλλά και ηθικής κρίσης, εσείς με το ήθος, την επιμονή και την υπομονή σας καταφέρατε να μας κάνετε να συνεχίζουμε να ελπίζουμε και να χαμογελάμε.

Τιμή μέχρι 30 Νοεμβρίου 2011, 50€.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.