Την Κυριακή 15 Μαΐου διεξήχθη το alpamayoPRO trail race 2011 στην πανέμορφη Πάρνηθα. Στην 5η χρονιά του αγώνα και παρά τις δυσκολίες, όλοι οι συμμετέχοντες ένιωσαν το λιγότερο, ικανοποιημένοι. Τα κατάκοπα αλλά χαρωπά πρόσωπα των περισσοτέρων στην αψίδα του τερματισμού έδωσαν εικόνες που θα τους συνοδεύουν ευχάριστα για όλο το επόμενο χρόνο. Ένα είναι σίγουρο. Ο πήχης έχει ανέβει και αυτό είναι προκλητικό για μια διοργάνωση που έχει μάθει να… τρέχει.

Συνολικά 400 δρομείς συμμετείχαν στις 3 διαδρομές του αγώνα με περισσότερους απο τους μισούς να προτιμούν τη μεσαία. Εντούτοις το μεγάλο όνομα του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που έτρεξε στη μεγάλη διαδρομή των 42χλμ (Marathon Trail Race 42Κ by Salomon) και κέρδισε χωρίς να βρει ιδιαίτερο συναγωνισμό. Ο χρόνος του ήταν μόλις πάνω από 5 ώρες, 5:01:54 για την ακρίβεια. Δεύτερος τερμάτισε ο Σλάβομιρ Μάτρας (5:28:08) και τρίτος ο Σταύρος Στεφανής (5:42:11). Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Αμαλία Ματθαίου με 6:28:55 αφήνοντας στη δευτερη θέση την Βίκυ Καρπούζα (7:13:50).

Το σύλογό μας εκπροσώπησε ο Δημ. Καραχάλιας που τερμάτισε στην πολύ καλή 8η θέση με 6:06:48.

Στη μεσαία διαδρομή των 25χλμ (Μεγάλο Trail Race 25Κ by Buff) μεγάλος άτυχος ήταν ο Αιθίοπας Ογκένι Ταφέσε ο οποίος παρότι ασυναγώνιστος, έχασε έναν σταθμό ελέγχου και τελικά ακυρώθηκε! Έτσι η νίκη πήγε στον Αλέξανδρο Καμπουρόπουλο (φωτο) με χρόνο 2:44:14. Δεύτερος ήταν ο Θανάσης Μακρυγιάννης (2:51:34) και τρίτος ο Χρήστος Δήμου (2:51:41). Στις γυναίκες πρώτη ήταν Βίκυ Κολοβού (3:28:12), δεύτερη η Ευγενία Σταματαλεπούλου (3:33:33) και τρίτη η Ελένη Κλαπανάρα (3:41:41)

Στον μικρή διαδρομή (Μικρό Trail Race 7Κ by Buff) νικητές ήταν ο Ευγένιος Ζακυνθινός με 42:19 και η Χριστίνα Rigthweiser με 58:40.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στο  http://www.ironteam.gr/live/room/3/

Αναλυτικές Πληροφορίες, φωτογραφίες, video  στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα http://www.trailrace.gr/

Ραντεβού σε ένα ακριβώς χρόνο, στις 13 Μαΐου του 2012!

Από admin

2 σχόλια στο “Αποτελέσματα alpamayoPRO trail race 2011”
  1. ΝΤΡΟΠΗ… Το να ακυρωνεις καποιον αθλητη απο την πρωτη στιγμη ειναι λογικο. Αλλα στην περιπτωση του ΟΓΚΕΝΙ τα πραγματα θυμιζουν “ελληνικη ταινία”
    Ημουν εκει όταν στην αρχη ο Ογκενι τερματισε στα 2:12 και απο τα μεγαφωνα δεν ανακοινωθηκε η νικη του.
    Οταν ρωτησα τι συμβαινει μου ειπαν στη Γραμματεια του αγωνα οτι δεν τον ειδε ενας κριτης και θα παρει ποινη 10 λεπτων. Μετα απο 20 και πλεον λεπτα που δεν τερματιζε ο 2ος αθλητης, μου ανακοινωσαν απο την Γραμματεια παλι οτι ειναι στην κριση του 2ου αθλητη και οτι αν αυτος κανει ενσταση θα ακυρωθει ο Ογκενι.
    Στη συνεχεια οταν πηγαμε παλι στην γραμματεια εγω και ο Πετρος, ΑΠΛΟΙ φιλοι του Ογκενι που δεν ξερει καθολου Ελληνικα, μας ειπαν οτι επικοινωνουν με τους κριτες στα σημεια 12 18 και ενα αλλο για να δουν αν περασε απο εκει.
    Εχοντας τοτε μονο την μαρτυρια ενος κριτη ότι ο Ογκενι περασε μεν απο το σημειο αλλα ηλθε απο αλλο μονοπατι, αποφασιζει η Γραμματεια και το ανακοινωνοι στα μεγαφωνα ότι νικητης ειναι ο Ογκενι με ποινη 20 λεπτων πια και αφου αο 2ος αθλητης τερματισε 30 περιπου λεπτα αργοτερα.
    Τι εγινε μετα και ακυρωθηκε???
    Σε ποιον αγωνα δε πειτε μου σας εχουν συμβει τα εξης:
    1. Αρκετοι κριτες σταματαγαν τον Ογκενι για να δουν δηθεν τον αριθμο στην μπλουζα του και μιλβωντας του μονο Ελληνικα τον καθυστερουσαν.
    2. Οταν θελησε να παρει νερο του ειπαν STOP και του εκαναν νοημα να σταματησει για να του το δωσουν. Αυτος φυσικα μολις καταλαβε την αρνητικοτητα συνεχισε χωρις να παρει νερο.
    3. Ο πρωτος κριτης μην υπολογιζοντας σωστα βρεθηκα την στιγμη που περασε ο Ογκενι απο το σημειο εκεινο να ειναι μεσα στο αυτοκινητο του. Τον ειδε αραγε?

    Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια? Αυτος ηταν ο δευτερος αγωνας βουνου του Ογκενι. Ποσοι αγωνες ακομη θα χρειαστει για να τον δεχθουν καποιοι στο “κυκλωμα” τους.
    Ειναι μονο 23 χρονων. Νομιζω μπορει να περιμενει…

  2. poli sosta serafim ke go afta xero afta akousa den xero ti egine lene oti den perase apo 2 krites pos vrike to sosto monopati ke termatise .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.