Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2010 πραγματοποιήθηκε ο 65ος δρόμος Θυσίας στο Μεσολόγγι, απόστασης 9,8Km.  O αγώνας πραγματοποιείται κάθε χρονιά το Σάββατο του Λαζάρου προς τιμή των Ελεύθερων πολιορκημένων της Εξόδου τους Μεσολογγίου. Ξεκινά από το μοναστήρι του Αγ. Συμεών στο οποίο κατευθυνθήκαν στην έξοδο του Μεσολογγίου οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της 10ης Απριλίου του 1826, και τερματίζει στον κήπο Ηρώων στο κέντρο της πόλης.

Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη, ο καιρός με συννεφιά, ψιλόβροχο, και θερμοκρασία που δεν υπερέβαινε τους 14οC,  δηλαδή καιρός ιδανικόςγια τρέξιμο.

Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο πανελληνιονίκης των 5000μ και πρωταθλητής Νέων στον ανώμαλο δρόμο ο Κώστας Τουσέ με χρόνο 29:25. Δεύτερος τερμάτισε ο Γιάννης Σταματόπουλος με 29,43΄, ενώ τρίτος ήταν ο Ορέστης Μήτσης με 30:19. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Κατερίνα Φωτοπούλου, δεύτερη η Ελένη Νικολοπούλου και τρίτη η Φιλίππα Πουλίδου.

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με 14 δρομείς, τους: Σταμπέλο Γ.,  Άρα Φ., Σακκέτο Γ., Παπαδογιώργο Χρ., Δούνη Γ., Κοντοχρήστο Αλ., Λαγουδάκη Κ., Δημητρίου Σπ., Π, Πασχάλη Γ., Σίνη Δ., Μαστρογιάννη Δ., Πολιτοπούλου Γ., Μαστρογιάννη Μ., Παπαθανασίου Ελ.

Στα μείον της διοργάνωσης η έλλειψη για ακόμα μία χρονιά ενός αναμνηστικού μεταλλείου προς τους αθλητές που ήλθαν να αγωνιστούν και να ποτίσουν φόρο τιμής στους ΗΡΩΕΣ!

Ο Γιώτης Ασημάκης, Προϊστάμενος Του Γραφείου  Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας που διοργάνωση τον αγώνα δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες στον 65ο Δρόμο Θυσίας. που φέτος  ξεπέρασε σε μαζικότητα κάθε προηγούμενη διοργάνωση. Ειδικά ευχαριστώ τις προέδρους  του Σ.Δ.Υ Αθηνών  και του Σ.Δ.Υ Πατρών για  την αμέριστη βοήθειά τους. Ελπίζουμε και του χρόνου στον 66ο Δρόμο Θυσίας να σας έχουμε πάλι κοντά μας . Εύχομαι  σε όλους  από καρδιάς Υγεία και  Καλό Πάσχα”

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα όπως μας τα έστειλαν οι διοργανωτές κάνοντας κλικ εδώ.

Φωτος

Στα μείον μόνο σημειώνω την έλλειψη για ακόμα μία χρονιά ενός αναμνηστικού μεταλλείου προς τους αθλητές που ήλθαν να αγωνιστούν και να ποτίσουν φόρο τιμής στους ΗΡΩΕΣ!

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα 65ος Δρόμος Θυσίας Μεσολογγίου”
  1. PAIDIA pieste ligo tous diorganotes na doume ta apotelesmata. Xeroume tous 3 prptous Tousse, Stamatopoulos, Abntala, Mpakatselos, KAravasilis alla oi alloi pos ta pigan?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.