ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

Ο Δήμος Ναυπάκτου σε συνεργασία με τη Δ.Κ.Ε.Α.Ν.(Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού & Νεολαίας), τον Α.Σ.Ο.Ν. (Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου) «ΕΠΑΧΤΟΣ» και το Σ.Μ.Υ Ναυπάκτου «Lepanto» διοργανώνουν τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, μήκους 9 χλμ., «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της «Απελευθέρωσης της Ναυπάκτου (18 Απριλίου 1829)». Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου θα διεξαχθεί και αγώνας 2.200 μ. για συμμετοχή νέων μικρότερης ηλικίας ή οποιουδήποτε άλλου το επιθυμεί.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Τόπος Διεξαγωγής: Ναύπακτος –Πλατεία Λιμανιού ( Αφετηρία και Τερματισμός).

Ώρα εκκίνησης: 11.00 π.μ. για τα 2.200 μ. και 11.30 π.μ. για τα 9.000 μ.

Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα των 9 χλμ. έχουν άνδρες και γυναίκες από 18 ετών και άνω. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Τα άτομα μικρότερης ηλικίας τρέχουν με ευθύνη των γονέων τους. Οι μαθητές των σχολείων θα προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στους καθηγητές φυσικής αγωγής του σχολείου τους, που θα επισυνάπτεται με την αίτησή τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αίτηση συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν με συγκεντρωτικές καταστάσεις (ονομ/μο, όνομα πατρός, ημ/νία γέννησης κ.τ.λ.) από τους Συλλόγους Δρομέων και Αθλητικούς Συλλόγους. Όσοι δεν ανήκουν σε Σύλλογο θα δηλώνουν αυτοπροσώπως συμμετοχή στο «Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών», Νότη Μπότσαρη 1, Λιμάνι Ναυπάκτου, τ.κ. 30300 απ’ όπου και θα προμηθευτούν την αίτηση. Διαφορετικά η αίτηση θα υποβάλλεται μέσω e-mail: kepedetap@yahoo.gr ή θα αποστέλλεται ταχυδρομικώς στην παραπάνω δ/νση ή με φαξ στο 26340-38809.
Επίσης την αίτηση θα προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι και από τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.nafpaktos.gr και www.nafpaktia.com όπου και θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα. Επίσης μπορούν να ανατρέξουν και στην ιστοσελίδα www.runningnews.gr

Οι σχολικές αιτήσεις θα υποβάλλονται συγκεντρωτικά στο «Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών»

Προθεσμία υποβολής αίτησης μέχρι και Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την έγκαιρη έκδοση των αποτελεσμάτων, οι Αιτήσεις ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές μετά την παραπάνω προθεσμία-ημερομηνία.

Ιατρική Κάλυψη: Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει επανδρωμένο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου. Στο χώρο της εκκίνησης θα βρίσκονται γιατροί και φυσιοθεραπευτές πριν και μετά τον αγώνα. Επίσης θα υπάρχει και η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου καθώς και το Λιμενικό Σώμα σε όλη τη διαδρομή.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού: Καθ’ όλη τη διαδρομή θα παρέχεται εμφιαλωμένο νερό σε πάγκους – σταθμούς ανά 2 χλμ.

Δυσκολίες Διαδρομής: Μετά τα 5.500 μ. συναντάμε έντονη ανηφόρα απόστασης 500 μέτρων και αμέσως μετά κατηφορική κλίση απόστασης 1.200 μέτρων.

Κατηγορίες Αθλητών άνω των 18 ετών:
Άνδρες: μέχρι 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60-69 ετών, 70 και άνω. Γυναίκες: μέχρι 29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60 και άνω.
Κατηγορίες Μαθητών: Λύκεια: 16-17 & 18 ετών, Γυμνάσια: 13,14 & 15 ετών και Δημοτικά 12 ετών και κάτω.

Απονομή Επάθλων: Η απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του τερματισμού, στην πλατεία Λμανιού. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα.
Έπαθλα: Κύπελλα θα πάρουν ο πρώτος και η πρώτη της γενικής κατάταξης.
ΓΙΑ ΤΑ Δ .Σ.

ΔΚΕΑΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Α.Σ.Ο.Ν.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΜΥ LEPANTO
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κατεβάστε την αιτήσεις  συμμετοχής:

Από admin

2 σχόλια στο “Προκήρυξη 4ου Αγώνα δρόμου 9 ΧΛΜ για την Απελευθέρωση της Ναυπάκτου”
  1. geia sou pasxali, eimai o dimos o ksaderfos tou taki. mpravo poli kali doyleia! sou stelnw to mail mou kai thelw na me kataxwriseis san melos.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.