Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το σύλλογό μας η αθλητική δρομική εκδήλωση “4Th Lepanto Evening Run” στην παραλία Ψανής στη Ναύπακτο. Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Ναυπακτίας.

Η συμμετοχή αθλητών πολύ μεγάλη και ιδιαιτέρως των μικρών αθλητών οι οποίοι γέμισαν από άκρη σε άκρη την παραλία της Ψανής. Η εκκίνηση δόθηκε στις 6:30 το απόγευμα για τους μικρούς αθλητές και στις 7:15 για τους μεγαλύτερους. Στις 8:30 το βράδυ έγιναν οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων των νικητών όλων των κατηγοριών και η βράβευση όλων όσων βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα.

Οι φετινοί αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μικρή Αναστασία η οποία έφυγε από κοντά μας πριν ένα περίπου χρόνο. Μέρος των εσόδων του αγώνα δόθηκε για την υποστήριξη του έργου της Φλόγας.

Πολλά μπράβο και σε όλους τους δρομείς και ιδιαίτερα στα παιδιά αλλά και στους γονείς για την συνεργασία/συμμετοχή τους!! Μας δίνει κίνητρο να καθιερώσουμε τον παιδικο αγωνα, δίνοντας τη χαρά της πρώτης συμμετοχής στους μικρους μας φιλους παρακινώντας τους στον αθλητισμο με ολα τα οφελη που μας προσφέρει!!

Περιμένουμε να σχόλιά σας για την περαιτέρω βελτίωση του αγώνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2024!

Επίσης ευχαριστούμε τούς εθελοντές μας

 

και τους χορηγούς μας,

cafe Χρυσή Ακτή

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Φωτογραφίες και Video τις επόμενες μέρες από το μεγάλο χορηγό επικοινωνίας του αγώνα μας athlitikoslogos.gr

Δείτε μερικές φωτος.

 

Από admin

2 σχόλια στο “Αποτελέσματα 4th Lepanto Evening Run (Φώτος – Video)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.