Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 2 Απριλίου οι δρομικοί αγώνες «3ο Lepanto Run 2017», τους οποίους συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Σύλλογος Δρομέων και Μαραθωνοδρόμων Ναυπάκτου Lepanto”.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τον “3ο Ημιμαραθώνιο Ναυπάκτου” 21 χλμ, τον “11ο Γύρο Ναυπάκτου” απόστασης 7 χλμ,  καθώς και μαθητικούς αγώνες για παιδιά δημοτικού (απόστασης 1 χλμ) και παιδιά γυμνασίου – λυκείου (απόστασης 2 χλμ). Οι φετινές συμμετοχές ανήλθαν σε αριθμό ρεκόρ, με 360 δρομείς να παίρνουν εκκίνηση στους  αγώνες των ενηλίκων και 400 περίπου παιδιά να συμμετέχουν στους μαθητικούς αγώνες. Ο υπέροχος καιρός, η πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση και το φίλαθλο πνεύμα που κυριάρχησε, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό σκηνικό μέσα στο οποίο μικροί και μεγάλοι αθλητές, συνοδοί και θεατές απόλαυσαν πραγματικά τους αγώνες, που έχουν πλέον γίνει θεσμός και προσελκύουν εκατοντάδες επισκέπτες στην πόλη μας.

Ακολουθούν οι πρώτοι νικητές των αγώνων:

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
1ος Ροδόπουλος Νικόλαος TECNICA 1:20:04
2ος Σταματόπουλος Γιάννης LEPANTO – Κατραούρας Εργαστήρια Χρυσοχοΐας 1:20:12
3ος Παπαδογεώργος Χρήστος LEPANTO-NORTH OUTDOOR TRAINING 1:20:53

 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
1η Μπουκουβάλα Νίκη Ανεξάρτητη 1:40:23
2η Κανούτα Γεωργία GET FIT – Ιτέα 1:40:37
3η Αναστασιάδη Θεοδώρα 3Π – ΣΔΥ Πάτρας 1:44:54

 

ΓΥΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 7 km

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
1ος Καρέτσος Ιωάννης Δρομείς Μεσολογγίου 25:47
2ος Πετσάλης Δημήτρης LEPANTO 27:03
3ος Γρίβας Γαβρίλος ΣΔΥ Αγρινίου 28:13

 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
1η Τσαλοκώστα Δήμητρα Ανεξάρτητη 29:25
2η Λογοθέτη Ειρήνη –          Ζερβή Αγγελική Ανεξάρτητη –                         Μεσσηνιακός 31:37
3η Τρικαλινού Δήμητρα BOOTCAMP 31:54

Σημ.: Η αθλήτρια Λογοθέτη Ειρήνη, εκ παραδρομής, κατά την εγγραφή της στο πληροφοριακό σύστημα του αγώνα δήλωσε τον εαυτό της στην κατηγορία Ανδρών. Το αποτέλεσμα ήταν το σύστημα να μην την εμφανίσει στην κατηγορία Γυναικών, την ώρα που έβγαιναν τα αποτελέσματα. Έτσι, δεν βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια των απονομών του αγώνα. Οι διοργανωτές όμως αποφάσισαν  να την κατατάξουν στη 2η θέση Γυναικών μαζί με την αθλήτρια Ζερβή Αγγελική και να την βραβεύσουν εκ των υστέρων, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η κατάταξη στα αποτελέσματα γυναικών.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Κατεβάστε τα πιστοποιητικά επίδοσης σας στον αγώνα.

Δείτε 2000 περίπου φωτογραφίες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του συλλόγου δρομέων “Lepanto” που είχαν όλη την ευθύνη της προετοιμασίας και της άρτιας διεξαγωγής των αγώνων καθώς και στις δεκάδες των εθελοντών που συμμετείχαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στη “ΝΕΑ ΟΔΟ” – την εταιρία διαχείρισης των διοδίων της Ιόνιας Οδού, στον “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ”, στα “ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΤΡΩΝΗΣ”, στην καφετέρια “FACES”, στην εταιρία “ΚΡΕΑΤΑ ΔΟΥΡΟΣ”, στα “Εργαστήρια Χρυσοχοΐας Φ. Κατραούρας”,  στο κατάστημα αθλητικών ειδών “SIBA Sports” και στο κατάστημα “Strass”,  για την υποστήριξή τους εν μέσω ενός δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος.

Περιμένουμε τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας στο forum του αγώνα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και σας περιμένουμε στο 4ο LepantoRun τον Απρίλιο 2018.

Από admin

5 σχόλια στο “Αποτελέσματα 3ο Lepanto Run 2017”
  1. ΧΑΛΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ..ΑΝΑΜΝΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ..ΚΟΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΑΓΩΝΩΝ 21 ΚΑΙ 7 ΚΜ..ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΣΙΠ ..ΔΕΝ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ Η 2Η ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΑ 7 ΚΜ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η 4Η..ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΗ.ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  2. Σχετικά με τα όσα αναφέρεις έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:
    1. Αναμονή για τα νούμερα: Πράγματι, στον αγώνα των 7χλμ σε μια χρονική περίοδο παρατηρήθηκε σημαντική καθυστέρηση. Ζητούμε συγνώμη γι αυτό, αλλά πάρα πολλοί αθλητές δεν είχαν προπληρώσει (όπως όφειλαν με βάση την προκήρυξη) ή είχαν πληρώσει σε άλλη τράπεζα (οπότε όφειλαν την προμήθεια) ή θέλησαν να γραφτούν την τελευταία στιγμή ή να αλλάξουν αγώνα. Στην προσπάθειά μας να λύσουμε όλα αυτά τα ζητήματα και να εξυπηρετήσουμε όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δυστυχώς προέκυψαν καθυστερήσεις, οι οποίες με καλή διάθεση και λίγη υπομονή μπορούν να αντιμετωπισθούν αγαπητέ φίλε.
    2. Δεν υπήρχε ακριβής χρονομέτρηση: Στο φετινό αγώνα προκειμένου να μειώσουμε το κόστος συμμετοχής, επιλέξαμε ηλεκτρονική χρονομέτρηση χωρίς chip. H μόνη διαφορά σε σχέση με το chip είναι, ότι ο χρόνος του αθλητή μετριέται από τη στιγμή που δίνεται η εκκίνηση και όχι από τη στιγμή που ο ίδιος περνά τη γραμμή της εκκίνησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει μια μικρή διαφορά σε σχέση με τον πραγματικό χρόνο, που μπορεί να φτάσει το πολύ τα 30 δευτερόλεπτα για όσους περνούν τελευταίοι την αφετηρία. Θεωρήσαμε ωστόσο, ότι η μείωση του κόστους συμμετοχής είναι σημαντικότερη από τη διαφορά μερικών δευτερολέπτων.
    3. Δεν βραβεύτηκε λόγω λάθους των διοργανωτών η 2η στην κατάταξη: Δεν βραβεύτηκε όχι από λάθος των διοργανωτών αλλά της ίδιας. Η αθλήτρια από δικό της λάθος, στην ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής δήλωσε άνδρας στο φύλο και ως εκ τούτου το σύστημα της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης την κατέταξε στην κατηγορία των ανδρών!! Απίθανο, αλλά έγινε και από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι νικήτριες, δεν μπορούσε να αλλάξει..
    4. Ανικανότητα των διοργανωτών να δώσουν απάντηση και λύση: Η απάντηση ήδη αναφέρθηκε παραπάνω. Η λύση που έδωσε το ΔΣ είναι να ανακοινώσει στο site το ακριβές συμβάν, με το χρόνο της αθλήτριας και το λόγο για τον οποίο δεν βραβεύτηκε στον αγώνα και τιμής ένεκεν να της αποστείλει ένα κύπελλο για τη δεύτερη θέση που της ανήκε ουσιαστικά αλλά όχι και τυπικά, λόγω δικού της λάθους.
    5. Χάλια διοργάνωση – προχειρότητα: Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αλλά αυτό που μας παρηγορεί είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών που συμμετείχαν, μας έδωσε συγχαρητήρια και χάρηκε έναν άρτιο αγώνα. Είμαστε όλοι εθελοντές, που προσπαθούμε τα μέγιστα χωρίς να αναμένουμε κανένα αντάλλαγμα και μπορεί να υπάρχουν παραλείψεις και λάθη, αλλά δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας υπό αντίξοες συνθήκες για να κάνουμε τον αγώνα της Ναυπάκτου καλύτερο και μεγαλύτερο.Η πορεία τα τελευταία τρία χρόνια, ευτυχώς μας δικαιώνει!
    Τελειώνω με μια συμβουλή: στη ζωή είναι πάντα καλύτερο να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο!!

  3. Η διοργάνωση είναι χρόνο με το χρόνο καλύτερη….. Τεχνικά προβλήματα υπάρχουν παντού και πάντα, τα οποία με καλή πίστη, συνεργασία, προνοητικότητα και κατανόηση μπορούν να ξεπεραστούν πανεύκολα….
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..

    Υ.Γ. παρατήρησα αρκετά άτομα να τραβάνε φωτογραφίες σε διάφορα σημεία της διαδρομής και ειδικά κοντά στο κάστρο…. πού μπορούμε να τις βρούμε αυτές τις φωτογραφίες;;;;

  4. Έχοντας έρθει από Ιωάννινα και έχοντας τρέξει σε πάρα πολλούς αγώνες ανά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.
    Ένας αγώνας στολίδι. Πάρα πολύ καλά οργανωμένο το site, άψογη σχέση ποιότητας παροχών/κόστους συμμετοχής , συνέπεια σε ότι αφορά ανακοίνωση αποτελεσμάτων , πιστοποιητικών, φωτογραφιών (ενώ πολλοί θεωρούν αυτονόητο ότι κάποιος στήνεται και μας φωτογραφίζει δωρεάν) , πράγματα που μόνο αυτονόητα δεν είναι στους περισσότερους αγώνες.
    Σίγουρα μικρολαθάκια υπήρχαν, αλλά αν δεν γίνουν και αυτά δεν μπορείς να βελτιωθείς χρόνο με το χρόνο. Εντυπωσιάστηκα από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Αυτό επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.
    Του χρόνου, λοιπόν,θα τα ξαναπούμε. Και πάλι μπράβο σας!

  5. μπράβο παιδιά όλα καλά αρκεί η προσπάθεια που φαίνεται ότι είναι από καρδιάς..!
    Υπάρχουν βέβαια περιθώρια βελτίωσης πράγμα που νομίζω τα ξέρετε από μόνοι σας χωρίς να χρειάζεται να σας τα επισημάνω εγώ ή κάποιος άλλος.
    Εγώ ήρθα για 2η συνεχή χρονιά από Ελευσίνα και αν μπορώ θα έρχομαι κάθε χρόνο.
    Μία ιδέα μόνο να σας πω …Μήπως κάνατε την διαδρομή των 21χλμ ανάποδα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.