Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους αθλητών διεξήχθη το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο κλειστό προπονητήριο Λαδόπουλου στην Πάτρα, Ημερίδα Αγωνισμάτων Κλειστού Στίβου. Η ημερίδα διοργανώθηκε από την ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και συμμετείχαν αθλητές προερχόμενοι κυρίως από σωματεία της Πελοποννήσου, της Δυτικής Στερεάς και της Ηπείρου.

Από το την Ακαδημία Στίβου Lepanto, συμμετείχαν συνολικά 17 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων Α’, Κορασίδων και Πανκορασίδων Α’. Ο σύλλογος Lepanto, είχε μια ακόμη σημαντική διάκριση με τον αθλητή Βασίλη Παπαδημητρίου, ο οποίος μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 60 μέτρων Παμπαίδων Α’. Ο χρόνος του ήταν 7,94 δευτερόλεπτα, ενώ ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, με συνολικά 29 αθλητές να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια στην προπονήτρια της  Ακαδημίας Στίβου Lepanto Γεωργία Τρουμπούκη, καθώς και σε όλα τα παιδιά, τα οποία κέρδισαν πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.