????????????????????????????????????

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών η Προπονητική Ημερίδα Κλειστού Στίβου, στο Στάδιο Λαδόπουλου στην Πάτρα, που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, για παιδιά γεννημένα από το 2004 έως το 2008 και στα αγωνίσματα των 50 μέτρων, των 60 μέτρων, στο μήκος και στο ύψος. Συμμετείχαν από το σύλλογό μας 19 μικροί αθλητές και αθλήτριες, που κατέλαβαν στην μεγάλη πλειοψηφία τους πολύ καλές θέσεις στα αγωνίσματά τους. Να επισημάνουμε ότι στην κατηγορία των 60 μέτρων Παμπαίδων Β’, 3 αθλητές του συλλόγου βρέθηκαν στην πρώτη εξάδα! Συγκεκριμένα, ο Ευθύμιος Μανητάρας στην πρώτη θέση, ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου στην τρίτη και ο Ιωάννης Παλιεράκης στην έκτη. Επίσης στο άλμα εις μήκος στην κατηγορία Μίνι των κοριτσιών, 2 αθλήτριες του συλλόγου ήταν στην πρώτη τετράδα, με την Ευθυμία – Νεφέλη Ντζουμάνη στη δεύτερη και την Κωνσταντίνα Κωστή στην τέταρτη θέση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς τους που τα στηρίζουν και βεβαίως στην εξαιρετική προπονήτριά τους τη Γεωργία Τρουμπούκη.

[envira-gallery id="13853"]

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.