ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τρίτη 3 Μαΐου 2016
Ελάτε όλοι μαζί να αναβιώσουμε τον μύθο της Αρπαγής της Ευρώπης που ξεκίνησε από την περιοχή της Μεσαράς να περπατήσουμε , να τρέξουμε και να μεταφέρουμε το στεφάνι σε όλη την διαδρομή κατά μήκος της Μεσαράς κ ανάμεσα από τα ιερά βουνά του Κώφινα και του Ψηλορείτη.. μεταφέροντας έτσι την αναγέννηση του μύθου της Ευρώπης και την αναγέννηση της άνοιξης.
Διαδρομή: Εκκίνηση από τον κόμβο στα Πραιτώρια στις 10 το πρωί Χάρακας- Στέρνες-Ασήμι- Λουρες- Στόλοι-Γκαγκάλες- Αγ. Δέκα- Καπαριανά- Μοίρες- Τερματισμός . Συνολικής απόστασης 37χλμ.
Χρονικό Περιθώριο Στεφανιοδρομίας 6 ώρες
Προϋποθέσεις Συμμετοχής: Μπορεί όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτή την στεφανιοδρομία που δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα.. Ο κάθε στεφανιοδρόμος μπορεί να τρέξει η να περπατήσει όσο χιλιόμετρα επιθυμεί (εκτός από αθλητές κάτω των 18 ετών που δε θα τους επιτραπεί να τρέξουν πάνω από 3 χλμ.) Όλοι οι δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση της στεφανιοδρομίας και θα δηλώσουν σε ποιο σημείο της διαδρομής θέλουν να τρέξουν η περπατήσουν. Θα υπάρξουν κάποιοι καταξιωμένοι αθλητές που θα μπορέσουν να διανύσουν όλη την διαδρομή. Λεωφορείο θα μεταφέρει τους αθλητές σε όλη την διαδρομή.
Παρακαλούνται οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι όπως: Αρχικά ενημερώσουν τα μέλη τους και κόσμο που θέλει να τρέξει η να περπατήσει στην διαδρομή να ετοιμάσουν μια κατάσταση με ονοματεπώνυμο ηλικία , πόσα χιλιόμετρα θέλουν να τρέξουν η να περπατήσουν και σε ποιο κομμάτι της διαδρομής και να αποσταλεί με email η συμμετοχή όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει απαραίτητα να φορούν λευκή μπλούζα κατά την διάρκεια της διαδρομής, ,Επίσης ενημερώστε μας από τον Σύλλογο σας ποιοι επιθυμούν να είναι εθελοντές που σε σημεία της διαδρομής θα έχουν σταθμούς ανεφοδιασμού των αθλητών με νερό ,χυμούς κ.α. Τι υλικά όπως νερό, χυμούς, φρούτα γλυκά, σάντουιτσ τι μπορείτε από αυτά να προσφέρετε. Και τέλος να μας ορίσετε κάποιο μέλος σας που θα συντονίσει όλα αυτά που σας προαναφέραμε στο κομμάτι που επιθυμείτε και που σας αντιστοιχεί.
Σταθμοί ανεφοδιασμού:Στην εκκίνηση (κατά την διάρκεια της στεφανιοδρομίας θα υπάρχουν συνοδοί με αυτοκίνητα που θά έχουν υλικά για τον ανεφοδιασμό των αθλητών-πεζοπόρων) σε Χάρακα- Στέρνες-Ασήμι- Λούρες- Στόλους-Γκαγκάλες- Αγ. Δέκα- Καπαριανά-Μοίρες τερματισμός. Οι σταθμοί θα πρέπει να έχουν ένα μεγάλο τραπέζι με τουλάχιστον δύο άτομα και με υλικά όπως: νερό ,χυμούς φρούτα γλυκά, σάντουιτσ και ότι άλλοι επιθυμείτε.
Έπαθλο αναμνηστικό στους συμμετέχοντες: σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και κομμάτι από δάφνη..ενώ σε όλους τους Συλλόγους αναμνηστικό δίπλωμα για την συνδρομή τους..Ενώ στο τέλος θα κληρωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες τρία δώρα.
Δηλώσεις Συμμετοχής : Μπορείτε να δηλώνετε μέσω email s.kampaxis@hotmail.com στα τηλέφωνα 6972016000 -2810344774 Καμπαξής Σπυρίδων – 6932311115 Σπυριδάκης Μιχαήλ 6974213368 Λέριος Νικόλαος (υπεύθυνοι διοργάνωσης).
Ιατρός θα υπάρχει σε όλη την διαδρομή , Όλοι οι συμμετέχοντες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα τους

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.