Ακόμα μία πρωτοβουλία της διοργάνωσης του Πράσινου Ημιμαραθωνίου έρχεται να προσθέσει και άρωμα θαλασσινής αποθεραπείας την επομένη των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν την 7/5/2016 με το ηλιοβασίλεμα. Πρόκειται για μία εκδρομή με δικάταρτο μεγάλων διαστάσεων ιστιοφόρο η οποία θα αναχωρήσει από το φημισμένο Νυδρί στις 08:00πμ και θα περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Επίσκεψη σε ιδιαίτερου φυσικού κάλους παραλίες οι οποίες παραμένουν παρθένες από την τουριστική ανάπτυξη.
  2. Επίσκεψη στα νησιά Σκορπιό και Μεγανήσι με την τόσο μεγάλη ιστορία.
  3. Επίσκεψη στην σπηλιά Παπανικολή που έλαβε το όνομά της από το θρυλικό υποβρύχιο που κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου τη χρησιμοποιούσε ως ορμητήριο και καταφύγιο.
  4. Δείπνο μπουφέ, ποτά και αναψυκτικά εν πλω.
  5. Επιστροφή στο Νυδρί 15:00.

Να ενημερώσουμε τους αθλητές και συνοδούς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κρουαζιέρα που θα λάβει χώρα την Κυριακή 08/05/2016, πώς λόγω της ιδιαιτερότητας της εκδρομής, του σκάφους αλλά της ιδανικής εξυπηρέτησης που θέλουμε να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες, πως θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας μόνο για τους 50 πρώτους που θα δηλώσουν εγκαίρως.

Ραντεβού το τριήμερο 6-7-8/05/2016 στην Λευκάδα για να απολαύσουμε όλοι μαζί τα διάφορα happenings που η διοργάνωση και το νησί ετοιμάζονται να δώσει στους επισκέπτες τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο www.greenhalfmarathon.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.