Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου ευχαριστεί για 5η συνεχόμενη χρονιά τους 230 συνολικά δρομείς που έδωσαν αγωνιστικό παρών στον 5ο αγώνα Γλά 10 km. Όλα κύλησαν ομαλά στον αγώνα και στις παράλληλες εκδηλώσεις του βαδίσματος και των αγώνων παιδιών δημοτικού.
Ευχαριστούμε όλους τους συνοδούς και εθελοντές για την σημαντικότατη βοήθειά τους, όπως και την ΝΕΑ ΟΔΟ Α.Ε για την οικονομική χορηγία της χωρίς την οποία η τέλεση του αγώνα φέτος θα ήταν αδύνατη.
Ακόμη κατά την διάρκεια των απονωμών βραβεύσαμε τον Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς για την πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό 42 χρόνια στην Βοιωτία. Ήταν μεγάλη η χαρά μας που ο Α.Κ.Ο.Λ εκπροσωπήθηκε απο την δυναμική του πρόεδρο κυρία Γωγώ Θεοδώρου.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι χωρίς τραυματισμούς!! Εμείς σας υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο η διοργάνωση θα γίνεται καλύτερη!Η κλήρωση για τα παπούτσια και για το ποιος θα είναι ο τυχερός, θα ανακοινωθεί μετά τις 3/8!

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Υ.Γ: Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες δωρεάν απο τις 03/08 στο facebook: Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.