Ο Ιππικός ­Πολιτιστικός ­Σύλλογος Ναυπακτίας και Δωρίδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, στις 25/3/2015 μετά την δοξολογία στον Ι.Ν.Αγ. Δημητρίου και κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων από τους φορείς της περιοχής και του δήμου, παρέλασε στην πόλη της Ναυπάκτου με άγημα 6 αλόγων με ιππείς και αμαζόνες φορώντας παραδοσιακές στολές. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την ακύρωση της μαθητικής παρέλασης, τιμώντας την εθνική εορτή και τον δήμο Ναυπακτίας τα άλογα του ιππικού σε σχηματισμό διέσχισαν την Ναύπακτο από άκρη σε άκρη αποσπώντας τα χειροκροτήματα των πολιτών που βρέθηκαν στους δρόμους αλλά και βγήκαν από τις καφετέριες των παραλιακών δρόμων της πόλης που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα.

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμο Ναυπακτίας και προσωπικά τον κ. Ράπτη Ιωάννη που μας εμπιστεύθηκε και συντόνισε τις προσπάθειές μας για να βγει αυτή η όμορφη εικόνα, ευχαριστούμε τον πολιτιστικό σύλλογο Σκάλας και τον κ. Παναγιώτη Κονίδα για τις παραδοσιακές στολές που δάνεισε στο σύλλογό μας. Ευχαριστούμε το κ. Δημήτρη Ιωάννου για τις φωτογραφίες που έβγαλε στα μέλη μας στο λιμάνι, τον κ. Παναγιώτη Τσούση, τον κ. Καρέλη Σωτήρη και το Lepanto RTV για ο ρεπορτάζ και τέλος ευχαριστούμε τα μέλη μας που παρέλασαν εθελοντικά πάντα, αψηφώντας την βροχή και το δυνατό αέρα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με όλους και το κοινό της Ναυπακτίας για τις 18/4/2015 που θα γίνει ο εορτασμός της απελευθέρωσης της Ναυπάκτου ελπίζοντας οι καιρικές συνθήκες να μας επιτρέψουν να συμμετάσχουμε όλοι στην μεγάλη 4ήμερη εκδήλωση που ετοιμάζει ο δήμος Ναυπακτίας για το σκοπό αυτό.

Για το δ.σ και τα μέλη

ο πρόεδρος

Ιωάννης Κουφογιάννης

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.