Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και ωραίο καιρό στην ανοιξιάτικη Καρδαμύλη το αγωνιστικό διήμερο του Taygetos Challenge, με το κυρίως μενού που περιελάμβανε τρείς αγώνες διαφορετικού μήκους και βαθμού δυσκολίας. Στον μεγάλο αγώνα της διοργάνωσης, τον Taygetos Marathon συμμετείχαν περίπου 160 αθλητές, στο Taygetos Experience 140, ενώ στον μικρό Taygetos Fun έτρεξαν 95 αθλητές.

Μεγάλος νικητής του Taygetos Marathon ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος της Salomon Hellas με επίδοση 3:39:46, βελτιώνοντας κατά 2 λεπτά την περσινή του επίδοση. Δεύτερος τερμάτισε οΑλέξανδρος Φωτιάδης της  Salomon Hellas και τρίτος ο Σταύρος Στεφανής της Refuse Team. Πρώτη γυναίκα ήταν η Γλυκερία Τζιατζιά των Allterainrunners με επίδοση 4:51, δεύτερη ηΒικτωρία Γεωργοπούλου (Olympus TRT) με επίδοση 5:28 και τρίτη η Μυρσίνη Κολυφα του ΑΟ Δρομέας Αμαρουσίου με 5:43.

Στο Taygetos Experience και στους άντρες νικητής ήταν ο Χρήστος Παπαδογεωργος της Tecnica-Lepanto Runners με επίδοση 1:48:29, δεύτερος ο Μιχάλης Φωτεινός με τον ίδιο χρόνο και τρίτος ο Ηλίας Καραλής της To.Syn Amfikleias με επίδοση 1:51. Νικήτρια στις γυναίκες ήταν η Ασημίνα Συλαίου με επίδοση 2:09:14, δεύτερη η Δήμητρα Μπίκα του ΕΟΣ Καρπενησίου και τρίτη η Μαργαριτα Άνδροβικ (Urban Trail Runners)

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα Taygetos Challenge – 1ος ο Χρήστος Παπαδογιώργος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.