Όλα είναι έτοιμα για τον 5o Χορτιάτης Trail Run 2015, που θα διεξαχθεί στον Χορτιάτη της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 1 Μαρτίου ,όπου περίπου 300 αθλητές απο όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή, για μία διαδρομή εντυπωσιακή.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα:

07.30-09.55: Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία στο χώρο εκκίνησης που βρίσκεται στην κατασκήνωση προσκόπων Λίτσας.

10.00          : Τεχνική ενημέρωση.

10.10           : Εκκίνηση του αγώνα.

11.50          : Τερματισμός πρώτων αθλητών.

14.00          : Κλείσιμο τερματισμών.

14.20          : Απονομές νικητών.

Όσοι αθλητές θέλουν μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής νωρίτερα μπορούν να το πάρουν  το Σάββατο 28/2 και ώρες 09.00-17.00, απο το κατάστημα αθλητικών ειδών MOTION απο τον Δημήτρη Γεωργίου.(Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 48, Θεσσαλονίκη) Τηλ. 2310477800,κερδίζοντας έτσι σημαντικό χρόνο την ημέρα του αγώνα.

Για την αποσυμφόρηση της γραμματείας την ημέρα του αγώνα και λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας.

Η λάσπη το νερό και το χιόνι θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο και φέτος αφού οι δυνατές βροχές των τελευταίων ημερών και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής κινείται σε ανήλιο βουνό δεν επιτρέπουν στην προσωρινή ηλιοφάνεια να τη στεγνώσει. Προετοιμαστείτε λοιπόν για βρεγμένα και λασπωμένα πόδια για βουτιές στο νερό αφού θα χρειαστεί να διασχίσετε τρείς χειμάρρους

Η πρόγνωση του καιρού μιλάει για νεφελώδη καιρό το πρωί ,πιθανή βροχόπτωση το μεσημέρι,με θερμοκρασία 3-6ο και  αέρα 1Β.

Στο καταφύγιο θα περιμένει τους αθλητές για 5η συνεχόμενη χρονιά η ζεστή κοτόσουπα απο την ταβέρνα ΤΑ ΚΙΟΣΚΙΑ στον Χορτιάτη.

Αυτή την Κυριακή αφήστε τα όλα πίσω και ελάτε για την ψυχοθεραπεία που προσφέρει το βουνό,ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί, ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Για την  οργανωτική επιτροπή του XTR

Ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα.

Καιάφας Στυλιανός

Οι χορηγοί:

ΤΑ ΚΙΟΣΚΙΑ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΜΕΝ

PERFORMANCE STORE

ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΟΓΓΟΥ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.