Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετα την πρώτη επιτυχημένη πιλοτική διοργάνωση πέρσι τον Οκτώβριο, ο 2ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου. θα πραγματοποιηθεί  στις 26 Απρίλιου 2015.

Με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ, της  IAAΦ & AIMS, με μια ήπια παραθαλάσσια διαδρομή, που προσφέρεται για επιδόσεις,  ο Μαραθώνιος της Ρόδου και οι παράλληλοι αγώνες του των10χιλ. & 5χιλ ,  είναι ιδανικός για  όσους θέλουν να συνδυάσουν την εμπειρία των αγώνων  με σύντομες διακοπές σε ένα πανέμορφο, κοσμοπολίτικο νησί!

Συνημμένα θα βρείτε το ενημερωτικό έντυπο του αγώνα καθώς και πληροφορίες για τα προνομιακά πακέτα διαμονής και μεταφοράς στην Ρόδο  από 54€ το άτομο.

Σας περιμένουμε στον Μαραθώνιο της Ρόδου και είμαστε στην διάθεση σας για κάθε επιπλέον  πληροφορία  αλλά και για να σχεδιάσουμε το δικό σας «ομαδικό πακέτο συμμέτοχης»  ειδικά για  τα μέλη του συλλόγου σας.

Για καθε πληροφορια σχετικα με τα πακετα  μπορειτε να επικοινωνειται με την Υπευθυνη Φιλοξενιας κα Διακιδη 22410 37370 / 6972809196, 

Για επικοινωνια για αλλα θεματα του αγωνα επικοινωνειται με την Οργανωτικη Επιτροπη σε αυτο το email  ή με τον διευθυντή του αγώνα κο Γιωργο Μιχαλακη στο τηλ 697 7430368 & segasdod@ gmail.com

Με εκτίμηση

Δ/νση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.