Σχετικά με τις μετακινήσεις με τα πούλμαν

Οι αρχικές μας προβλέψεις για τα 2 πούλμαν τα οποία χορηγήθηκαν από την διοργάνωση ΔΩΡΕΑΝ,ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο,οπότε σκεφτήκαμε ως Οργανωτική Επιτροπή,να βάλουμε και 3ο το οποίο ήδη έχουν προκρατήσει θέση συνάδελφοι δρομείς.Όμως το 3ο πούλμαν,η διοργάνωση δεν μπορεί να επωμιστεί και αυτό το κόστος,οπότε σκεφτήκαμε,να μπει ένα συμβολικό ποσόν της τάξεως των 5 ευρώ ΜΟΝΟ,ώστε να μπορέσει να ναυλωθεί το 3ο και αν χρειαστεί και 4ο πούλμαν.Το κόστος αυτό θα αφορά όλους τους συμμετέχοντες,με τα πούλμαν,δρομείς,ακόμα και αυτούς που είχαν δηλώσει με τα 2 πρώτα,όταν και είχαμε ανακοινώσει για δωρεάν μετακίνηση.Σας ζητάμε συγνώμη για αυτή την αλλαγή,αλλά επαφιόμαστε στην καλή σας διάθεση,προκειμένου να εξυπηρετήσουμε,όσους περισσότερους συνάδελφους δρομείς μπορούμε,λόγω της αυξημένης ζήτησης.Με πέντε ευρώ μόνο,θα απολαύσετε τον αγώνα,μετακίνηση από Αθήνα αυθημερόν και το φαγητό μετά το τέλος.Προφανώς και αυτό το κόστος ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ.

Σχετικά με εναλλακτική διαδρομή σε περίπτωση κακοκαιρίας

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε, ότι σε περίπτωση σφοδρής κακοκαιρίας, που σημαίνει μεγάλη νεροποντή, πράγμα το οποίο όλοι απευχόμαστε, η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, διάλεξε μία εναλλακτική διαδρομή, ώστε να μην αναβληθεί ο αγώνας, και να μην πάνε χαμένα, ο κόπος των διοργανωτών, των κατοίκων της περιοχής, καθώς και τα έξοδα που θα κάνουν οι φίλοι δρομείς προκειμένου να έρθουν να τρέξουν στον αγώνα. Έτσι για αυτούς τους λόγους επιλέχτηκε μία ασφάλτινη διαδρομή, μήκους 22 χλμ., που θα ξεκινήσει από το Καστόρι, θα φτάσει στο χωριό της Αγόριανης στον Ταΰγετο και θα ξαναγυρίσει στο Καστόρι, μήκους 22χλμ.συνολικά. Η περίπτωση να επιλεχθεί αυτή η διαδρομή, την θεωρούμε πολύ απομακρυσμένη, μιας και την εποχή που βάλαμε τον αγώνα, εκλείπουν οι βροχές. Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε και αυτό το ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση σε μία τέτοια πιθανότητα, θα παρθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, και αφού πρωτίστως έχει ελεγχθεί ενδελεχώς, η διαδρομή του αγώνα που έχει προκριθεί για να αποτελέσει τον 1ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου. Για εμάς μεγαλύτερη σημασία και αξία έχει η ασφάλεια των συνάδελφων-δρομεών και κινούμαστε πάντα με γνώμονα αυτή.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Από admin

Μια σκέψη στο “Δελτίο τύπου 1ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου”
  1. 1ος ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΥ
    Τεράστια η συμμετοχή!! Ξεπερνά κάθε προσδοκία!!!
    1 Μήνα πριν τον αγώνα πάνω από 260 Δρομείς!!
    Και από το εξωτερικό Αγγλία , Πολωνία , Ιρλανδία!!

    Ελα να τρέξουμε στον Ταυγετο!
    Για online εγγραφη κ πληροφοριες εδω…
    https://tokastori.wordpress.com/2010/11/15/kastoreios-imimarathonios-agonas/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.