Σε εορταστικό πλαίσιο βρέθηκαν στο ταβερνάκι ‘’ΑΝΕΜΕΛΑ’’ Σάββατο βράδυ στο Γρίμποβο της Ναυπάκτου με τις οικογένειες τους, φίλοι και ιδρυτικά μέλη του συλλόγου ‘’lepantorunners’’ για να γιορτάσουν την ημέρα της ιδρύσεως τους. Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και με τους προβληματισμούς της εποχής η προσέλευση ήταν ικανοποιητική.

Έγινε αναφορά στην μεγάλη προσπάθεια που είχε γίνει, σχετικά με την εύρεση μελών και την σύσταση του συλλόγου, αλλά  και στην τεράστια πολύπλευρη δράση που ανέπτυξε ο σύλλογος μετά.

Αξιοσημείωτη αναφορά για την θετική και ασφαλή τεχνογνωσία που ανέπτυξε ο σύλλογος μέσα από τις δρομικές διοργανώσεις βουνού και ασφάλτου αλλά και από τους αγώνες ποδηλάτου mbike. Δεν παρέλειψαν βεβαίως να συζητηθούν και οι πολλές Ημερίδες ενημερωτικού χαρακτήρα που διοργανώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Διοργανώσεις που δώσανε ανάπτυξη στην πόλη της Ναυπάκτου, όχι μόνο αθλητικά αλλά και τουριστικά.

ΕΟΡΤΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ2

*Τέλος ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκαν ολόψυχα να υπάρχει υγεία – διαχρονική συλλογικότητα και περισσότερη δημιουργία για το 2015.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τις 30 Ιανουαρίου 2016.         

dk

ΕΟΡΤΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ3ΕΟΡΤΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ4ΕΟΡΤΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ5ΕΟΡΤΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ6

Από admin

Μια σκέψη στο “Επέτειος ιδρύσεως συλλόγου ‘’LEPANTO’’ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009”
  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ.Η ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ….ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ…..
    ΟΨΟΜΕΘΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.