Ο Σύλλογος Πολιτών Πυλαίας η «Πύλη» διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 14.800μ, με την ονομασία “3ος Γύρος Πυλαίας”, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, με την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου στην οδό Βουλγαροκτόνου 34, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00 π. μ.

Διαδρομή

O αγώνας ξεκινά από την αυλή του Συλλόγου και ακολουθεί για 300μ την οδό Κύπρου, για να συνεχίσει στο μονοπάτι του Ελαιορέματος. Αφού διασχίσει μικρή γέφυρα περνάει μπροστά από την αρχαία ρωμαϊκή πλινθόκτιστη γέφυρα – Πύλη της πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια κινείται παράλληλα με το ρέμα (τάφρο) της Τούμπας, περνάει κάτω από την γέφυρα της οδού Προφήτη Ηλία και συνεχίζει διασχίζοντας την Μ. Αλεξάνδρου, φτάνει πριν το παλιό εργοστάσιο «Αλλατίνη», όπου και στρίβει αριστερά σε στενή γέφυρα, που οδηγεί στο λόφο απέναντι από το LIDL με θέα την Πυλαία και το Σέϊχ-Σου. Ακολουθώντας τον ασφαλτόδρομο φτάνει πάνω από το Μουσικό σχολείο, στρίβει δεξιά στην οδό Εγνατίας, περνάει πάνω από τα κοιμητήρια Αναστάσεως, συνεχίζει ευθεία και παράλληλα με τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Τράπεζας και ανεβαίνει στην τοποθεσία Πουρνάρι. Από την οδό Π. Λεωνίδα διασχίζει την Λ. Κέννεντυ και μπαίνει στην περιοχή του Ελαιώνα.

Μετά από 3,5χλμ δάσους προσπερνά την κλινική «Γέννεσις» και στην οδό 17ης Νοέμβρη, στρίβει αριστερά αμέσως μετά την υπόγεια διάβαση κάτω από την περιφερειακή οδό, ακολουθώντας το Ελαιόρεμα από την οδό Ίμβρου και μέσω των οδών Σμύρνης και Κύπρου φτάνει στο τερματισμό.

Θα υπάρχουν δύο σταθμοί τροφοδοσίας με νερά και ισοτονικά στο 5ο και στο 10ο χλμ της διαδρομής.

Ασφάλεια Αγώνα:

Την ασφάλεια των αθλητών θα καλύψουν οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος.

Χρονικό όριο αγώνα:

Οι δρομείς θα πρέπει να περάσουν τα πρώτα 5 χλμ σε 45 λεπτά και το 10ο χλμ. του αγώνα σε μία ώρα και τριάντα λεπτά. Απαραίτητη είναι η προσοχή των δρομέων στις διασταυρώσεις, όπου θα υπάρχει παρουσία της τροχαίας και δείκτες – εθελοντές.

Ηλικιακές κατηγορίες & Έπαθλα:

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης με κύπελλα, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών, για τους άνδρες : 18 έως 34, 35 έως 44, 45 έως 54, 55 και άνω, ενώ για τις γυναίκες 18 έως 34, 35 και άνω

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και θα υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης διπλώματος μέσω της σελίδας του Συλλόγου.

Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβεύεται μόνον ο πρώτος της κατηγορίας.

Απονομές: Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 13.00 μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Πριν την έναρξη του αγώνα οι αθλητές θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για ιατρικό συμβάν κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.

Δηλώσεις συμμετοχής : Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 5/12/2014 στην σελίδα www.pylh.org στην ειδική φόρμα εγγραφής και για να θεωρούνται έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται από την κατάθεση του αντίτιμου συμμετοχής. Το ανώτατο όριο συμμετεχόντων στον αγώνα ορίζεται ο αριθμός των 400 δρομέων.

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 8 ευρώ και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τροφοδοσία, μετάλλιο, δίπλωμα (ηλεκτρονικά) και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Το 50% των τελικών εσόδων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

Το ποσό θα πρέπει να κατατεθεί στον λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK Αριθμός Λογαριασμού: 0026-0257-20-0101895684

ΙΒΑΝ : GR 1902602570000200101895684

έως την Παρασκευή 5/12/2014. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

***Προσοχή, η μεταφορά χρημάτων ηλεκτρονικά μέσω άλλης τράπεζας θεωρείται ως έμβασμα και επιβαρύνει με προμήθεια 3 ευρώ τον καταθέτη***

Πληροφορίες στα τηλ. 2310321523 & 6944421094 και στα γραφεία του συλλόγου από τις 18:00 έως τις 21:00 καθημερινά.

Παράδοση αριθμών συμμετοχής & φύλαξη προσωπικών αντικειμένων:

Η παράδοση του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου από την γραμματεία του αγώνα, το Σάββατο 13/12/2014, από τις 19:00 έως τις 22:00, καθώς και την Κυριακή 14/12/2014 από τις 09.00 έως τις 10.30, την ημέρα του αγώνα. Μέσα στα γραφεία του Συλλόγου υπάρχουν αποδυτήρια και ειδικός χώρος φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.