ΜΠΟΓΟΣ – ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΡΝΤΙΡΟΣΙΑΝ

Την Τετάρτη 8 Οκτώβρη 2014 συνοδέψαμε στο μεγάλο του ταξίδι, πολλοί φίλοι του από διάφορους συλλόγους, τον αγαπημένο μας φίλο και συναθλητή Παύλο Μαρντιροσιάν.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, στην προσπάθειά του να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του φίλου μας συναθλητή απευθύνθηκε στην κοινότητα των δρομέων καθώς και στην αλληλέγγυα ευαισθησία των συλλόγων δρομέων, για τη συγκέντρωση ενός ποσού, το οποίο παρέδωσε σήμερα στην οικογένειά του με σκοπό να το διαθέσει όπως η ίδια θα κρίνει.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 1400€ και αποτελεί ατομικές συνδρομές φίλων δρομέων, συμμετοχές των Δ.Σ. φίλων συλλόγων δρομέων της Αττικής, καθώς και του Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά, που είχε την πρωτοβουλία γι’ αυτή την πράξη αλληλεγγύης.

Σαν Δ.Σ. απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους δρομείς που συμμετείχαν σ’ αυτή την ανθρώπινη πράξη αλληλεγγύης καθώς και στους συλλόγους:

  1. Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ
  2. Σ.Δ.Υ.ΑΘΗΝΩΝ
  3. Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.
  4. ΕΥΚΛΗΣ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Ιδιαίτερη μνεία στο Δ.Σ. του συλλόγου “ΕΥΚΛΗΣ” καθώς και στην ομάδα πρωτοβουλίας των φίλων του Παύλου Μαρντιροσιάν στο “ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ” αλλά και στο μέλος μας Δημήτρη Τσοτσούλη για τη γενναιόδωρη συμμετοχή τους σ’ αυτή την πρωτοβουλία, που τονίζει και αναδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθησία μεταξύ των δρομέων σε τέτοιου είδους καλέσματα ανθρωπιάς.

“ Με τη συμμετοχή σας αναδείξατε για μία ακόμη φορά το στέρεο πεδίο αγάπης & ειλικρινούς συμπαράστασης σε ένα ενεργό μέλος της κοινότητας των δρομέων, που έφυγε από κοντά μας”

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, την κατανόησή σας και τα ειλικρινή σας συλλυπητήρια, προς τον αγαπημένο μας φίλο και συναθλητή.

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.