Οδηγίες προς τους συμμετέχοντες στα 5χλμ και στα 10 χλμ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:  O ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ 5 χλμ. και 10 χλμ. ΝΕΑ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (07:50 και 08:50 αντίστοιχα)

Διαβάστε τις Τεχνικές Πληροφορίες που ενδιαφέρουν την συμμετοχή σας. Διαβάστε τις Ιατρικές συμβουλές για ασφαλή συμμετοχή συμβουλευτείτε τους χάρτες.

 

  • Οι δρομείς που δεν έχουν Δηλωθεί και δεν έχουν επίσημη συμμετοχή, δεν θα συμμετέχουν στους Αγώνες.
  • Η Ο.Ε. παρακαλεί την μεγάλη κοινότητα των δρομέων να περάσει αυτό το μήνυμα σε όλους, προκειμένου να κρατήσουμε τους αγώνες, σε υψηλό επίπεδο και με ασφάλεια για τους δρομείς
  • Αντιλαμβάνεστε ότι η ανεπίσημη συμμετοχή πλήθους δρομέων, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην Ο.Ε. και εμποδίζει την σωστή αγωνιστική συμμετοχή των επίσημων δρομέων

 

Οδηγίες προς τους συμμετέχοντες στο Μαραθώνιο

 

Διαβάστε τις Τεχνικές Πληροφορίες που ενδιαφέρουν την συμμετοχή σας. Διαβάστε τις Ιατρικές συμβουλές για ασφαλή συμμετοχή συμβουλευτείτε τους χάρτες.

 

  • Οι δρομείς που δεν έχουν Δηλωθεί και δεν έχουν επίσημη συμμετοχή, δεν θα συμμετέχουν στους Αγώνες. Αντιλαμβάνεστε ότι η ανεπίσημη συμμετοχή πλήθους δρομέων, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην Ο.Ε. και εμποδίζει την σωστή αγωνιστική συμμετοχή των επίσημων δρομέων
  • Η μεταφορά των δρομέων για τον Μαραθώνιο γίνεται ταυτόχρονα από τέσσερα διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας (Φιξ, Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Κατεχάκη), από τις 5:30πμ έως τις 6:45π.μ. ΠΡΟΣΟΧΗ, για το σημείο επιβίβασης ΦΙΞ έως τις 06:30. Μετά τις 6:45πμ και για το σημείο επιβίβασης ΦΙΞ τις 06:30, δεν είναι δυνατή η μεταφορά των συμμετεχόντων με οχήματα της Οργανωτικής Επιτροπής.
  • Προσοχή όλοι οι συμμετέχοντες, με την αποβίβαση τους από το λεωφορείο θα πρέπει να παραδώσουν την σακούλα ρουχισμού τους στα αντίστοιχα φορτηγά σύμφωνα με το Bib Number,  και να φορέσουν την «ειδική σακούλα ζεστασιάς» που θα τους έχει μοιραστεί.  Όσοι συμμετέχοντες κρατήσουν τον ρουχισμό τους μέσα στην εγκατάσταση, θα τον εναποθέσουν για το πρόγραμμα «Συλλογής για κοινωνικό σκοπό»

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.